Ένα μικρό ιταλικό εστιατόριο στα Εξάρχεια, με μικρές, cozy αίθουσες, θετική διάθεση και πολύ χρώμα. Στο όμορφο νεοκλασικό του πεζόδρομου της Δερβενιών, ο σεφ Μανώλης Κεσσαρέας δημιουργεί φρέσκα ζυμαρικά, ρυζοκροκέτες, γλυκά, συνταγές αυθεντικά ιταλικές αλλά και άλλες, προσαρμοσμένες στις έτσι και αλλιώς κοινές μεσογειακές μας συνήθειες. Η κουζίνα του αφήνει την αίσθηση του καλού σπιτικού φαγητού, ενώ η λίστα με τα επιλεγμένα κρασιά -με μεγάλο αστέρι το κρασί Gragnano, αφρώδες, με μοναδικό χρώμα και αρώματα- και τις εξαίρετες μοναστηριακές μπίρες συνοδεύει ιδανικά το φαγητό.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Rakkan Restaurant & Bar: Γεύσεις και μυρωδιές της θάλασσας στο κέντρο της Αθήνας
Νέες προσθήκες στην ομάδα, στις γεύσεις και στην αισθητική δημιουργούν μια νέα ανανεωμένη εικόνα που αλλάζει τα δεδομένα.
| The LiFO team
Fogg: Ένα pop-up restaurant με το πιο δημιουργικό μενού και πανοραμική θέα στην Αθήνα
Κάτι νέο έρχεται στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας και όχι, δεν ήρθε για να μείνει!
| The LiFO team
Το Supper Club του Mona επιστρέφει με νέο πρόγραμμα pop-up γαστρονομικών εκδηλώσεων στο Μοναστηράκι
Το επιμελημένο πρόγραμμα δείπνων θα πραγματοποιηθεί σε πέντε ημερομηνίες από Σεπτέμβριο μέχρι Νοέμβριο με περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων, τόσο για το κοινό όσο και για τα μέλη του House of Shila.
| The LiFO team
Lygaria Farm & Kitchen: Ένα διαφορετικό, βιώσιμο εστιατόριο στην Κέα με γνώμονα την φύση
Με επικεφαλής τον chef Uriel Eshet που πιστεύει ακράδαντα ότι το απλό φαγητό μπορεί να είναι εκπληκτικό
| The LiFO team
Prac·sitele: Νέα άφιξη απο την Ιταλία με αγάπη
Η ιταλική φινέτσα προσγειώθηκε στην οδό Πραξιτέλους και μας υποδέχεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον.
| The LiFO team
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού