Ένα μικρό ιταλικό εστιατόριο στα Εξάρχεια, με μικρές, cozy αίθουσες, θετική διάθεση και πολύ χρώμα. Στο όμορφο νεοκλασικό του πεζόδρομου της Δερβενιών, ο σεφ Μανώλης Κεσσαρέας δημιουργεί φρέσκα ζυμαρικά, ρυζοκροκέτες, γλυκά, συνταγές αυθεντικά ιταλικές αλλά και άλλες, προσαρμοσμένες στις έτσι και αλλιώς κοινές μεσογειακές μας συνήθειες. Η κουζίνα του αφήνει την αίσθηση του καλού σπιτικού φαγητού, ενώ η λίστα με τα επιλεγμένα κρασιά -με μεγάλο αστέρι το κρασί Gragnano, αφρώδες, με μοναδικό χρώμα και αρώματα- και τις εξαίρετες μοναστηριακές μπίρες συνοδεύει ιδανικά το φαγητό.

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Βιωσιμότητα και συλλογικές φαντασιώσεις 

Μπορεί η υψηλή γαστρονομία να είναι πράγματι βιώσιμη;

Βασίλης Οικονομίδης |
Scroll to top icon