Ο Γιώργος Λούκης, ένας νησιώτης και επαγγελματίας ψαράς, διατηρεί από το 1989 την ψαροταβέρνα «Ο Θαλασσινός». Για περισσότερα από 20 χρόνια σερβίρει τους πελάτες του με ιδιαίτερη φροντίδα και μεράκι, δίνοντας πάντα ξεχωριστή προσοχή στην επιλογή των πρώτων υλών των πιάτων του. Άλλωστε, η ποιότητα και οι γεύσεις είναι τα στοιχεία που έχουν κάνει το εστιατόριό τόσο αγαπητό στον κόσμο. Ο χώρος του είναι φωτεινός και προσεγμένος, ενώ η απλότητά των ανθρώπων του και του περιβάλλοντος κερδίζει τις εντυπώσεις .

 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Τραβόλτα: Σ’ αυτή την ψαροταβέρνα η παράδοση και η καινοτομία που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα της θάλασσας πάνε χέρι-χέρι

Πώς να φτιάξετε στο σπίτι τα κορυφαία πιάτα του Τραβόλτα

Νίκη Μηταρέα |
Scroll to top icon