Nice n' Easy

Η υγιεινή διατροφή δεν ήταν ποτέ τόσο απολαυστική

1.6.2018 | 15:05
Nice n' Easy
Στον κατάλογο θα βρεις πόσες θερμίδες περιέχει κάθε πιάτο, καθώς και πλήρεις διατροφικές πληροφορίες.

 

Το Nice n Easy εδώ και δέκα χρόνια αποτελεί κλασικό και αγαπημένο σημείο συνάντησης στο Κολωνάκι. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Δημήτρης Χριστοφορίδης έφερε την εμπειρία του από το Λος Άντζελες και δημιούργησε το πρώτο εστιατόριο με farm to table φιλοσοφία στην Ελλάδα.

 

Η επιτυχία του ήταν τέτοια, που πριν από λίγα χρόνια απέκτησε κι ένα δίδυμο αδερφάκι στην Κηφισιά. Στο πλούσιο μενού τους με την υπογραφή του Χρήστου Αθανασιάδη θα βρεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου. Από πιάτα για λάτρεις του κρέατος και ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις μέχρι πιάτα με έθνικ επιρροές και πεντανόστιμες χορτοφαγικές προτάσεις.

 

Nice n' Easy
Extra Tip: Το Nice n Easy Κολωνάκι διοργανώνει, δύο Πέμπτες κάθε μήνα, αξέχαστες Sax Thursdays βραδιές με σαξόφωνο και τζαζ μουσική.

 

Ό,τι και αν επιλέξεις το σίγουρο είναι πως θα σε ικανοποιήσει και με το παραπάνω, καθώς όλα ετοιμάζονται με μεράκι και πρώτης ποιότητας αγνά, βιολογικά υλικά από Έλληνες μικροπαραγωγούς, εξασφαλίζοντας έτσι την υψηλή διατροφική αξία αλλά και την ασυναγώνιστη γεύση κάθε πιάτου.

 

Και επειδή έρχεται καλοκαίρι και όλοι λίγο-πολύ θέλουμε να προσέξουμε τη σιλουέτα μας, στα Nice n Easy έχουν προνοήσει: στον κατάλογο θα βρεις πόσες θερμίδες περιέχει κάθε πιάτο, καθώς και πλήρεις διατροφικές πληροφορίες. Μη φανταστείς, όμως, ότι τα πιάτα που θεωρούνται διαιτητικά είναι τίποτα άνοστες και μικρές μερίδες. Το ακριβώς αντίθετο! Πρόκειται για μεγάλες, παραπάνω από χορταστικές μερίδες, με θεϊκή γεύση, που κάνουν τη δίαιτα παιχνιδάκι.

 

Nice n Easy, Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι, 210 3617201 / Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά, 210 8082014, facebook: nice n easy Kifisia, facebook: nice n easy Kolonaki, niceneasy.gr/el

Ομήρου 60 & Σκουφά, Κολωνάκι
210 3617201
 
 
 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
σχόλια
Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού
Μνήμες ελιάς από το παρελθόν και το μέλλον

Μνήμες ελιάς: Από τους πρώτους τροφοσυλλέκτες μέχρι τον Ελ Γκρέκο και τον Ελύτη

Νίκος Γ. Μαστροπαύλος |
Scroll to top icon