Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: Χάλκινο μετάλλιο o Μπακοχρήστος στην άρση βαρών

Ρίο 2016 Παραολυμπιακοί: Χάλκινο μετάλλιο o Μπακοχρήστος στην άρση βαρών Facebook Twitter
0

Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος χάρισε στην Ελλάδα το 4ο μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Στον τελικό των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο, ο Έλληνας πρωταθλητής, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό με το χέρι του, κατάφερε να σηκώσει 162 κιλά και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας.

Στην πρώτη του προσπάθεια ο Έλληνας πρωταθλητής σήκωσε 162 κιλά, ενώ ήταν άκυρος τόσο στην δεύτερη όσο και στην τρίτη προσπάθεια με την μπάρα στα 170 κιλά.

Ο Μπακοχρήστος είναι ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ με 181 κιλά από το 2015 στο Καζακστάν, όμως το πρόβλημα στο χέρι του στέρησε μια μεγάλη επίδοση αλλά και το χρυσό μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι 162 κιλά σήκωσε και ο Βραζιλιάνος Μπρούνο Κάρα, ο οποίος όμως είχε μεγαλύτερο σωματικό βάρος σχεδόν κατά ένα κιλό (52.57κ ο Μπακοχρήστος, 53.79κ. ο αντίπαλός του).

Πηγή: AΠΕ/ΜΠΕ

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM