Ιταλία: 31χρονη αυτοκτόνησε όταν το sex tape με τον σύντροφό της διέρρευσε στο διαδίκτυο

Ιταλία: 31χρονη αυτοκτόνησε όταν το sex tape με τον σύντροφό της διέρρευσε στο διαδίκτυο Facebook Twitter
6

Αίσθηση και αντιδράσεις προκαλεί στην Ιταλία η είδηση πως η Τιτσιάνα Καντόνε, 31 ετών, με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή της Νάπολης, αυτοκτόνησε εξαιτίας της ψυχολογικής πίεσης που υπέστη, μετά από ανάρτηση ερωτικού της βίντεο στο διαδίκτυο.


Το βίντεο φέρεται να είχε τραβήξει με κινητό ο πρώην αρραβωνιαστικός της Τιτσιάνα, με την συναίνεση της και στη συνέχεια οι δυό τους το μοιράστηκαν μέσω Whatsapp. Μετά από λίγους μήνες, κάποιος το διοχέτευσε στο διαδίκτυο. Το βίντεο έγινε viral και αναδημοσιεύτηκε πολλές φορές προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην Καντόνε, η οποία τελικά μετακόμισε ξανά στο σπίτι της μητέρας της και είχε αιτηθεί να αλλάξει ονοματεπώνυμο 


Πριν πέντε ημέρες, μια πρώτη δικαστική απόφαση αναγνώρισε την τεράστια ζημία που η ίδια είχε υποστεί, εξαιτίας της παραβίασης της προσωπικής της ζωής μέσω του διαδικτύου. Η δικηγόρος της είχε ζητήσει την αφαίρεση του βίντεο με επίσημο αίτημα στο Facebook, την Google, το Yahoo Italia και το Youtube.

Όπως γράφουν, όμως, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, η Τιτσιάνα δεν κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ και την ντροπή, και απαγχονίστηκε  με ένα μαντήλι, στο υπόγειο του σπιτιού της μητέρας της.

Η εισαγγελία της Νάπολης ξεκίνησε έρευνα για τυχόν προτροπή σε αυτοκτονία, αλλά το κύριο ερώτημα που θέτουν τα ιταλικά μίντια είναι τι πρέπει να γίνει ώστε να μπορέσουν να αποφευχθούν άλλες, παρόμοιες, τραγικές ιστορίες.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

Διεθνή / Υπερτουρισμός: Το καλοκαίρι που η Ευρώπη γύρισε την πλάτη στους τουρίστες - Ανάλυση της Washington Post

«Με τον αριθμό των επισκεπτών να αυξάνεται στα ύψη σε κορυφαίους προορισμούς όπως η Βαρκελώνη και η Βενετία, οι ντόπιοι το λένε δυνατά και καθαρά: Αρκετά», γράφει η αμερικανική εφημερίδα - Τι επισημαίνει για την περίπτωση της Ελλάδας
LIFO NEWSROOM