Kως: Αιχμηρή ανακοίνωση του δήμου για τις πληροφορίες που οδήγησαν στις νέες έρευνες για τον Μπεν

Kως: Αιχμηρή ανακοίνωση του δήμου για τις πληροφορίες που οδήγησαν στις νέες έρευνες για τον Μπεν Facebook Twitter
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Γιάννης Κιάρης
1

Έκκληση προς όλους να αφήσουν τις αρμόδιες αρχές να ολοκληρώσουν τις έρευνές τους για τον μικρό Μπεν απευθύνει με ανακοίνωσή του ο δήμος της Κω που στηρίζει έμπρακτα τις έρευνες αυτές.

 

«Θεωρούμε ότι τα σενάρια που διακινούνται, ιδίως στο βαθμό που σπιλώνουν υπολήψεις, οικογένειες και ανθρώπους, που δεν βρίσκονται εν ζωή, δεν διευκολύνουν τις έρευνες, ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει τεκμηρίωση. Αντίθετα, δημιουργούν μια νοσηρή ατμόσφαιρα», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δήμος Κω, τονίζοντας, ότι αυτό που προέχει είναι να διευκολυνθούν και να ολοκληρωθούν οι έρευνες των Αρχών για την αναζήτηση της αλήθειας σε αυτή την υπόθεση.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Πολύ στενάχωρη κατάσταση. Και παράλογη. Και εξοργιστική!1. Ένα παιδάκι 2 χρονών παίζει μόνο του σε ένα χωράφι χωρίς την εποπτεία κάποιου ενηλίκου μέχρι που χάνεται. Αυτό αρκεί για να έχει τύψεις η μητέρα για όλη της την ζωή.2. Το παιδάκι το σκοτώνει κάποιος κατά λάθος και υπάρχει και μάρτυρας αλλά το κουκουλώνουν. Εξακολουθούν να σιωπούν επί δυόμισι δεκαετίες, παρόλο που γίνεται όλος αυτός ο ντόρος της αναζήτησης. Πώς αντέχουν να βλέπουν αυτήν την μάνα να ψάχνει τόσα χρόνια κι αυτοί να σιωπούν; Έπρεπε δηλαδή ο υπαίτιος να πάρει το μυστικό στον τάφο;