Η Κέιτ Μπλάνσετ ενσαρκώνει μια κοκκινόραχη αράχνη που καταβροχθίζει το ταίρι της μετά το σεξ

Η Κέιτ Μπλάνσετ ενσαρκώνει μια κοκκινόραχη αράχνη που καταβροχθίζει το ταίρι της μετά το σεξ Facebook Twitter
0

Στη μικρού μήκους ταινία «Red» της Αυστραλιανής Del Kathryn Barton, η Cate Blanchett ενσαρκώνει μια θηλυκή κοκκινόραχη αράχνη, που τρώει το ταίρι της μετά το σεξ.

Με εμφανίσεις από μεγάλα blockbuster όπως το «The Hobbit» μέχρι το επερχόμενο «Thor: Ragnarok», η διάσημη ηθοποιός έχει αποδείξει περίτρανα σε όλη την κινηματογραφική της πορεία πως αν μη τι άλλο όχι μόνο δεν φοβάται να πειραματιστεί στην τέχνη αλλά κάθε άλλο, το αποζητά κιόλας. Και το σουρεαλιστικό «RED» είναι το νέο της στοίχημα, που κρίνοντας από το τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε, έχει ήδη κερδίσει. 

Το «RED» είναι είναι η πρώτη ταινία της Del Kathryn Barton και περιγράφεται ως «μια άγρια ιστορία της γυναικείας δύναμης εμπνευσμένη από το τελετουργικό του ζευγαρώματος της κοκκινόμαυρης αράχνης» και εκτός από την Blanchett, πρωταγωνιστεί και ο ηθοποιός Alex Russell καθώς επίσης και η χορεύτρια Charmene Yap της Sydney Dance Company. 

«Αυτό το ζωώδες χρονικό, μου έδειξε την ποιητική διάσταση της γυναικείας δύναμης ως έμφυτη ικανότητα και, κυρίως ως κινητήριου δύναμης στο σύμπαν. Το RED εξελίχθηκε σε αυτό που τώρα θεωρώ κάτι σαν ασυμβίβαστο εορτασμό της γυναικείας δύναμη» λέει η Barton. «Εδώ, το μικρό γενναίο μας αρσενικό αφού συνουσιάζεται με το μεγαλειώδες θηλυκό, κάνει απαλά μια στροφή 180 μοιρών μέσα στο στόμα της, προσφέροντας τον εαυτό του ως γεύμα. Σε περίπτωση που εκείνη δεν είναι πεινασμένη, θα φυλάξει το αφοπλισμένο, ετοιμοθάνατο σώμα του στον ιστό της για να το καταναλώσει αργότερα» εξηγεί. 

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017 στο πλαίσιο του Adelaide Festival στην Αυστραλία. Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε:

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ