Η πρώτη δήλωση της Μαντόνα μετά τη σύλληψη του Ρόκο για κάνναβη

Η πρώτη δήλωση της Μαντόνα μετά τη σύλληψη του Ρόκο για κάνναβη Facebook Twitter
0

 

Η πρώτη δήλωση της Μαντόνα μετά τη σύλληψη του Ρόκο για κάνναβη Facebook Twitter

«Αγαπώ το γιο μου πάρα πολύ. Θα κάνω ό, τι μπορώ για να του δώσω την υποστήριξη που χρειάζεται, και σας ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτική ζωή μας αυτή τη στιγμή», ανέφερε η διάσημα μαμά του Ρόκο σε μια λιτή δήλωση που έκανε σχετικά με την είδηση της σύλληψής του για ναρκωτικά.

Η Μαντόνα λέει ότι στηρίζει τον γιο της, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, υπήρξαν τα πρώτα δημοσιεύματα που αποκάλυπταν τη σύλληψή του για κατοχή κάνναβης στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ταμπλόιντς που μετέδωσαν τη σύλληψη του Ρόκο, οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και ανέφεραν ότι τον είδαν «να καπνίζει ή να κάνει ναρκωτικά» κοντά στο σπίτι του στο Primrose Hill, στο βόρειο Λονδίνο.

Τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Ρόκο πέταξε κάτι καθώς τον πλησίαζε η αστυνομία στο Κάμντεν. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ίχνη κάνναβης στα ρούχα του, τον έψαξαν και βρήκαν μία μικρή ποσότητα της ναρκωτικής ουσίας.

Ο Ρόκο συνελήφθη στις 28 Σεπτεμβρίου και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση. Ωστόσο το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας χθες παίρνοντας μεγάλη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το TMZ, καταδικάστηκε ήδη για το αδίκημα και παρακολούθησε εκπαιδευτικές συνεδρίες σχετικά με τα ναρκωτικά.

Ο Ρόκο μένει με τον πατέρα του στο Λονδίνο εδώ και περίπου ένα χρόνο και είχε απασχολήσει τα μέσα, λόγω της διαμάχης μεταξύ της Μαντόνα και του Γκάι Ρίτσι για την επιμέλειά του. Τον περασμένο Απρίλιο είχαν δημοσιευθεί φωτογραφίες που τον έδειχναν να καπνίζει με φίλους, πιθανότατα τσιγάρο με κάνναβη, σύμφωνα με το TMZ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ