Ολυμπιονίκης και ακροβάτισσα του Cirque du Soleil έπεσε από ύψος 5 μέτρων

Ολυμπιονίκης και ακροβάτισσα του Cirque du Soleil έπεσε από ύψος 5 μέτρων Facebook Twitter
0

Τρομακτικό ατύχημα συνέβη με γυμνάστρια και ακροβάτισσα του Cirque du Soleil, η οποία έπεσε από μεγάλο ύψος κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης στο Μπρισμπέιν το απόγευμα της Κυριακής.

Η 35χρονη Lisa Skinner, τρεις φορές Ολυμπιονίκης με την Αυστραλία, έπεσε από τους κρίκους από ύψος 5 μέτρων ενώ εκτελούσε το πρόγραμμά της και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Ολυμπιονίκης και ακροβάτισσα του Cirque du Soleil έπεσε από ύψος 5 μέτρων Facebook Twitter

Το παραϊατρικό προσωπικό έσπευσε στο πλευρό της και διαπίστωσε ότι είχε τις αισθήσεις της ενώ δεν φαινόταν να έχει σημάδια από τραυματισμό.

Σύμφωνα με το τσίρκο, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να βγει από το νοσοκομείο.

Η Lisa Maree Skinner, είχε αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του  1996, του 2000 και του 2004.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΤΡΑΜΠ ΗΠΑ ΔΑΝΙΑ

Διεθνή / «Ανήκει στον λαό της»: Ο λόγος που οι ΗΠΑ «χρειάζονται» τη Γροιλανδία, σύμφωνα με τον Τραμπ

Ο πρωθυπουργός της Γροιλανδίας «λυπάται» για το ανανεωμένο ενδιαφέρον του Τραμπ για την περιοχή - Την στήριξή του προς τη Γροιλανδία εξέφρασε και ο Εμανουέλ Μακρόν
THE LIFO TEAM