Έπαινοι Σόιμπλε για τον Φιγιόν: Ελπίζω η Λεπέν να μην γίνει ποτέ πρόεδρος στη Γαλλία

Έπαινοι Σόιμπλε για τον Φιγιόν: Ελπίζω η Λεπέν να μην γίνει ποτέ πρόεδρος στη Γαλλία Facebook Twitter
0

Ο γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έπλεξε το εγκώμιο του οικονομικού προγράμματος του υποψήφιου της κεντροδεξιάς για τη γαλλική προεδρία Φρανσουά Φιγιόν και δήλωσε πως ελπίζει ότι η Μαρίν Λεπέν, η ακροδεξιά αντίπαλος του συντηρητικού υποψηφίου, δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος.


Μιλώντας σήμερα σε διάσκεψη για την εξωτερική πολιτική στο Βερολίνο, ο Σόιμπλε δήλωσε πως το οικονομικό πρόγραμμα του Φιγιόν είναι «πολύ εύλογο» και μπορεί να βοηθήσει τη Γαλλία να εκμεταλλευθεί τις πραγματικές δυνατότητές της.


«Για να είμαστε σαφείς, ελπίζω ότι η κα Λεπέν δεν θα γίνει ποτέ πρόεδρος στη Γαλλία», πρόσθεσε ο Σόιμπλε.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM