ΥΛΙΚΑ
- 200 γρ. κοιλιά φρέσκου τόνου
- 100 γρ. βλίτα βρασμένα
- 1 κ.σ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. ντρέσινγκ λεμονιού
- Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σοτάρουμε τον τόνο με λίγο ελαιόλαδο σε αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
- Αποσύρουμε και κόβουμε τον τόνο σε λεπτές φέτες (σαν ταλιάτα) που τοποθετούμε πάνω στα βλίτα.
- Γαρνίρουμε με ντρέσινγκ λεμονιού και κρεμμυδοσαλάτα και αλατοπιπερώνουμε.
Τip: Μπορούμε να προσθέσουμε ψιλοκομμένη καυτερή πιπεριά.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα