Χρυσόγονος: Δεν μετανιώνω για τα όσα δήλωσα περί Καρανίκα- Νοτοπούλου

Χρυσόγονος: Δεν μετανιώνω για τα όσα δήλωσα περί Καρανίκα- Νοτοπούλου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
2

Πως δεν μετανιώνει για τα όσα δήλωσε περί Καρανίκα- Νοτοπούλου και στις σχέσεις τους με τον Αλέξη Τσίπρα ανέφερε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, δυναμιτίζοντας εκ νέου την πρόσφατη κόντρα του με το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε καλεσμένος του Τάκη Χατζή στην εκπομπή «Ακραίως» του Σκάι, όπου και σχολίασε πως δεν μετανιώνει για τη σχετική δήλωσή του, δηλώνοντας ταυτόχρονα έκπληκτος που προκάλεσε τέτοιο ζήτημα η παράθεση γεγονότων, όπως είπε, που έκανε.

«Δεν μετάνιωσα για τη δήλωση που έκανα για τον πρωθυπουργό. Μίλησα με πραγματικά γεγονότα, δεν κατηγόρησα κανέναν. Αδίκως δημιουργήθηκε τόσος ντόρος για τη δήλωσή μου. Δεν εξέφρασα παράπονο, απάντησα με πραγματικά γεγονότα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κ. Χρυσόγονος, προσθέτοντας πως δεν θέλει να σχολιάσει και να δώσει περαιτέρω τροφή για κομματική εσωστρέφεια «που είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε». «Είναι γνωστό το πότε έγινε η τελευταία συνάντηση των ευρωβουλευτών και το ότι ο κύριος Καρανίκας είναι σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού» συμπλήρωσε.

Τις δηλώσεις του αναμετέδωσε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Τ. Χατζής. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε επίσης πως δεν έχει αγωνία για τον εαυτό του, «από το Πανεπιστήμιο ξεκίνησα και εκεί θα γυρίσω» αλλά πως έχει «αγωνία για τον λαό, που δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί, για τους νέους που φεύγουν... πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση που οδηγεί στην αποψίλωση της χώρας από τον γηγενή πληθυσμό της και στην χρεωκοπία, σε βάθος δεκαετιών».

Σχολιάζοντας το άρθρο του Θανάση Κρατερού στην εφημερίδα Αυγή, όπου ουσιαστικά ζητείται η παραίτησή του, σχολίασε: «Σεβαστή η άποψη του κυρίου Κρατερού και κάθε άλλου δημοσιογράφου, εγώ δεν έχω την αξίωση να υπαγορεύσω σε κανέναν τι θα γράψει, αλλά και κανείς δεν έχει την αξίωση από εμένα να υπογράψω αυτά που λέει».

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Πολιτική / Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ από το βίντεο Κασσελάκη- Δεν λέει πουθενά ότι είναι υποψήφιος

Η απουσία της συγκεκριμένης δήλωσης έχει προκαλέσει υποψίες ότι ο Κασσελάκης ενδεχομένως επιδιώκει την ανατροπή της απόφασης της καθαίρεσής του στο επικείμενο Συνέδριο του κόμματος
LIFO NEWSROOM
Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση MRB: Προηγείται σταθερά η ΝΔ, πέμπτος ο ΣΥΡΙΖΑ – «Ντέρμπι» Ανδρουλάκη και Δούκα στο ΠΑΣΟΚ

Η δημοσκόπηση δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία διατηρεί τη θέση της, ενώ το ΠΑΣΟΚ κερδίζει έδαφος, με την εσωκομματική μάχη για την ηγεσία να παραμένει αμφίρροπη
LIFO NEWSROOM