Κλειστά αύριο και τα σχολεία στους περισσότερους δήμους της Θεσσαλονίκης (update)

Κλειστά αύριο και τα σχολεία στους περισσότερους δήμους της Θεσσαλονίκης (update) Facebook Twitter
Theodore Manolopoulos / SOOC
0

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και τα Κέντρα Ενισχυτικής Διδασκαλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, λόγω των προβλημάτων που προκαλεί ο παγετός στους καυστήρες των σχολικών κτιρίων.

Η απόφαση ελήφθη μετά από ενημέρωση των διευθυντών των σχολείων, έπειτα από την πρόσκληση που απηύθυνε ο Δήμος Θεσσαλονίκης, από την οποία προέκυψε ότι τα περισσότερα σχολεία αντιμετωπίζουν προβλήματα στη θέρμανση των κτιρίων τους εξαιτίας του ψύχους.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Δευτέρα, τα σχολεία στους Δήμους Καλαμαριάς, Πυλαίας- Χορτιάτη, Νεάπολης- Συκεών, Θερμαϊκού, Χαλκηδόνος και Ωραιοκάστρου.

Τα σχολεία στον Δήμο Καλαμαριάς δεν θα λειτουργήσουν για λόγους ασφαλείας και υγιεινής καθώς είναι παγωμένο το δίκτυο ύδρευσης, όπως επίσης και στον Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη.

Στον Δήμο Νεάπολης- Συκεών θα κλείσουν όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Μετά από σύσκεψη με τους διευθυντές των σχολείων διαπιστώθηκε πως οι αυλές ήταν καθαρές, οι αίθουσες είχαν επαρκή θέρμανση, ωστόσο παρατηρήθηκε πρόβλημα στο δίκτυο ύδρευσης. Οι παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν αύριο ανοιχτοί.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στους Δήμους Θερμαϊκού, Ωραιοκάστρου και Χαλκηδόνος, προκειμένου να διαφυλαχτεί η ασφάλεια των μαθητών, σύμφωνα με ανακοινώσεις των δημοτικών Αρχών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM