H εγκυμοσύνη της Beyonce έσπασε το ρεκόρ του Instagram και του Twitter

H εγκυμοσύνη της Beyonce έσπασε το ρεκόρ του Instagram και του Twitter Facebook Twitter
0

Δικαίως σήμερα, οι τίτλοι σε ξένα μίντια τη στέφουν «βασίλισσα του ίντερνετ» και αναφέρουν πως έσπασε κάθε ρεκόρ με τη φωτογραφία της.

Μέσα σε μία ώρα αφότου η Beyonce ανακοίνωσε με τον ιδιαίτερο τρόπο της πως είναι έγκυος, έλαβε 2.430.000 likes και 166.000 σχόλια στο instagram. Τα νούμερα ήταν εξωφρενικά και για το Twitter, το οποίο ανέφερε πως υπήρξαν 500.000 tweets για την ανακοίνωση μέσα στα πρώτα 45 λεπτά μετά την ανάρτησή της στο Instagram. Κατά την κορύφωση των αναφορών υπήρξαν 17.000 tweets ανά λεπτό.

Superstars όπως η «Queen B»  είναι το κλειδί για τη συνεχή ανάπτυξη της πλατφόρμας Instagram η οποία το Δεκέμβριο ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε τους 600 εκατομμύρια χρήστες με τους 100 εκατομμύρια να έχουν προστεθεί στους προηγούμενους έξι μήνες.

Σε πραγματικούς αριθμούς, η Beyonce -με 93 εκατ. ακολούθους- είναι πίσω από τη Selena Gomez η οποία έχει πάνω από 108 εκατ. ενώ η Taylor Swift με 96,8 και η Ariana Grande με 95,4 έχουν επίσης μεγαλύτερη βάση θαυμαστών.

Όμως το ρεκόρ για την πιο δημοφιλή φωτογραφία όλων των χρηστών στην πλατφόρμα που άνηκε στην Selena Gomez είναι ήδη παρελθόν καθώς πριν καν περάσουν 24 ώρες η εγκυμοσύνη της Beyonce ξεπέρασε τα 6,3 εκατ. που είχε συγκεντρώσει η φωτογραφία της προκατόχου της. Για το χρηματιστήριο  της ψηφιακής δημοφιλίας και δύναμης, οι αριθμοί αυτοί έχουν πολύ μεγάλη σημασία . Όλες οι μεγάλες σταρ έχουν εδώ και καιρό πάψει να τοποθετούνται στην κλίμακα των κορυφαίων με βάση μόνο τις πωλήσεις δίσκων οι οποίες άλλωστε είναι κατά γενική ομολογία σε συνεχή πτώση. Οι followers, τα likes και η επιδραστικότητα στα social media είναι ο νέος μετρήσιμος παράγοντας που φέρνει συμβόλαια για διαφημίσεις και εμφανίσεις.

Η Beyonce και ο Jay Z (aka Shawn Carter) έχουν επίσης μια πεντάχρονη κόρη, την Blue Ivy.  

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έρση Σωτηροπούλου στη LiFO: «Παραμένω ψύχραιμη»

Βιβλίο / «Παραμένω ψύχραιμη»: Η Έρση Σωτηροπούλου σχολιάζει στη LiFO τα προγνωστικά για το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Θα γίνει η πρώτη Ελληνίδα που θα τιμηθεί με Νόμπελ Λογοτεχνίας, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις που τη θέλουν να «παίζει» ψηλά στη λίστα με τους πιθανούς νικητές του φετινού βραβείου;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ