Ο Μπους εξηγεί γιατί λατρεύει τη Μισέλ Ομπάμα

Ο Μπους εξηγεί γιατί λατρεύει τη Μισέλ Ομπάμα Facebook Twitter
2

Ο Τζορτζ Μπους ο νεότερος εξήγησε μιλώντας στο περιοδικό People την «αδυναμία» που δείχνει στη Μισέλ Ομπάμα, όποτε βρεθούν μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις, όπως στα εγκαίνια της αφρικανικής αμερικανικής ιστορίας και Πολιτισμού στο Εθνικό Μουσείο Σμιθσόνιαν τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν η φωτογραφία τους έγινε viral. 

Η εξήγηση ήταν πολύ απλή: «Της αρέσει η αίσθηση του χιούμορ που έχω. Και σε όποιον αρέσει η αίσθηση του χιούμορ μου, είναι φίλος μου» είπε ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, προσθέτοντας για τη στιγμή της κοινής παρουσίας στα εγκαίνια: «Όταν την είδα, ήταν μια γνήσια έκφραση αγάπης» τόνισε.

Ο Μπους που προωθεί το βιβλίο του «Portraits of Courage», ένα τόμο με έργα ζωγραφικής του από βετεράνους στρατιωτικούς εμφανίστηκε και στην εκπομπή της Έλεν ντε Τζενέρις, η οποία τον ρώτησε γιατί δεν δείχνει την ίδια αδυναμία και στον Μπαράκ Ομπάμα. «Αυτός δεν μου έκανε ποτέ μια αγκαλιά, όπως η Μισελ», ήταν η απάντηση του πρώην Προέδρου.

Διεθνή
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Διεθνή / Πέρι Κουρουμπλής: «Είναι αθώος», λέει ο αδελφός του για το διπλό φονικό πριν μισό αιώνα στη Μελβούρνη

Ο Πέρι Κουρουμπλής είναι ο Ελληνοαυστραλός που συνελήφθη στη Ρώμη για τους ειδεχθείς φόνους δύο γυναικών στην Αυστραλία πριν από 47 χρόνια - Τι δηλώνει ο αδερφός του
LIFO NEWSROOM