Ν. Υόρκη: Η σκληρή συμμορία MS-13 πίσω από το φόνο των τεσσάρων, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε πάρκο

Ν. Υόρκη: Η σκληρή συμμορία MS-13 πίσω από το φόνο των τεσσάρων, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν σε πάρκο Facebook Twitter
0

Η αστυνομία στο Long Island της Νέας Υόρκης, που ανακάλυψε τα πτώματα τεσσάρων νεαρών στο Central Park, υποψιάζεται ότι μπορεί να έχουν δολοφονηθεί από μέλη της διεθνούς συμμορίας  MS-13, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη.

Οι αρχές πιστεύουν ότι οι τέσσερις άνδρες, με ηλικίες που κυμαίνονται από 16 έως 20 ετών,  έχασαν τη ζωή τους πριν από αρκετές ημέρες σε πάρκο κοντά σε μια εργατική κοινότητα περίπου 47 μίλια ανατολικά της Νέας Υόρκης. Η  αστυνομία βρήκε τα σώματα αργά την Τετάρτη σε μια δασώδη περιοχή. Δεν είναι σαφές τι τους οδήγησε στο πάρκο.

«Τα θύματα έφεραν σοβαρά τραύματα σε όλο το σώμα τους από αιχμηρό ή κοφτερό όργανο», δήλωσε ο αστυνομικός επίτροπος Timothy Sini. «Ο τρόπος με τον οποίο έχασαν τη ζωή τους είναι σύμφωνος με τον τρόπο λειτουργίας της MS-13,»  δήλωσε επίσης  στους δημοσιογράφους.

Η MS-13, επίσης γνωστή ως La Mara Salvatrucha, είναι μία από τις μεγαλύτερες εγκληματικές οργανώσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, με περισσότερα από 6.000 μέλη σε τουλάχιστον 46 πολιτείες και την Περιφέρεια της Κολούμπια, ανέφερε το γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

Επιπλέον, πάνω από 30.000 μέλη δραστηριοποιούνται σε διεθνές επίπεδο, κυρίως στο Ελ Σαλβαδόρ, το Μεξικό, την Ονδούρα και τη Γουατεμάλα.

Η MS-13 χρησιμοποιεί βία για να εκφοβίσει αντίπαλες συμμορίες, χρησιμοποιώντας όπλα από πυροβόλα ως  μαχαίρια.

Με πληροφορίες από το CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Διεθνή / Γαλλία: 99χρονη έγινε σταρ στο TikTok  με την βοήθεια της 21χρονης δισεγγονής της

Επί δύο χρόνια οι δύο γυναίκες μοιράζονται τις περιπέτειές τους με 10 εκατομμύρια συνδρομητές - Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν είναι η νέα γενιά να μην αφήνει μόνους τους ηλικιωμένους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ