Απολογείται σήμερα ο γιατρός του Ιπποκρατείου για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας

Απολογείται σήμερα ο γιατρός του Ιπποκρατείου για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας Facebook Twitter
0
Απολογείται σήμερα ο γιατρός του Ιπποκρατείου για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας Facebook Twitter

Σήμερα απολογείται ο 38χρονος γιατρός του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της 36χρονης μητέρας τριών παιδιών. Ο γιατρός που αντιμετωπίζει  τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της περιύβρισης νεκρού, αρνείται κάθε εμπλοκή στο έγκλημα, το οποίο οι αρχές εκτιμούν ότι τελέστηκε μέσα στους χώρους του νοσοκομείου.

Ο 38χρονος υποστηρίζει ότι οι σχέσεις του με το θύμα ήταν απλώς φιλικές και ότι συνομιλούσαν μέσω facebook. Αναμένεται δε να υποστηρίζει ότι είχε ιατρικό ραντεβού με την 36χρονη, η οποία όμως δεν προσήλθε ποτέ.

Το πτώμα της γυναίκες είχε βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε βασική έκταση στην Κασσάνδρα και σε αυτό ανιχνεύτηκε αναισθητικό φάρμακο.

 «Ας μιλήσει ο γιατρός να λυτρωθούμε. Ας ανοίξει το στόμα του και ας μας πει τι έγινε. Αναζήτησα τον γιατρό… Τα στοιχεία είναι ακλόνητα», είπε χθες ο σύζυγος της γυναίκες στο κανάλι Έpsilon ενώ ο δικηγόρος του τόνισε:  «Υπάρχουν πολλές αντιφάσεις από τον κατηγορούμενο, και τα στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία, διαψεύδουν κατηγορηματικά τον κατηγορούμενο στους επιμέρους ισχυρισμούς του».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM