ΥΛΙΚΑ

  • ½ κιλό ανθότυρο φρέσκο
  • 1 ποτήρι νερού μέλι
  • 1 ποτήρι νερού ζάχαρη
  • 5 αυγά
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • Λίγο σιμιγδάλι
  • Κανέλα για γαρνίρισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Αναμειγνύουμε το ανθότυρο με τα αυγά και προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη.
  2. Βάζουμε στο μούλτι το μείγμα και το χτυπάμε μέχρι να γίνει αλοιφή.
  3. Αλείφουμε ένα μέτριο ταψί με βούτυρο, πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι και στη συνέχεια αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα.
  4. Το απλώνουμε καλά μέσα στο ταψί, το οποίο τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς.
  5. Ψήνουμε για 60 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του γλυκού. Μόλις κρυώσει, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα