ΥΛΙΚΑ
- ½ κιλό ανθότυρο φρέσκο
- 1 ποτήρι νερού μέλι
- 1 ποτήρι νερού ζάχαρη
- 5 αυγά
- 1 κ.σ. βούτυρο
- Λίγο σιμιγδάλι
- Κανέλα για γαρνίρισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Αναμειγνύουμε το ανθότυρο με τα αυγά και προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη.
- Βάζουμε στο μούλτι το μείγμα και το χτυπάμε μέχρι να γίνει αλοιφή.
- Αλείφουμε ένα μέτριο ταψί με βούτυρο, πασπαλίζουμε με το σιμιγδάλι και στη συνέχεια αδειάζουμε στο ταψί το μείγμα.
- Το απλώνουμε καλά μέσα στο ταψί, το οποίο τοποθετούμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς.
- Ψήνουμε για 60 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του γλυκού. Μόλις κρυώσει, σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με κανέλα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα