Κυβερνητικός αξιωματούχος: Είμαστε πολύ μακριά από λύση στο αυριανό Eurogroup λόγω Γερμανίας

Κυβερνητικός αξιωματούχος: Είμαστε πολύ μακριά από λύση στο αυριανό Eurogroup λόγω Γερμανίας Facebook Twitter
0

«Είμαστε πολύ μακριά από την εξεύρεση λύσης στο αυριανό Eurogroup, με δεδομένο ότι η Γερμανία δεν έχει κάνει κανένα βήμα προόδου, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αξιωματούχος της ελληνικής κυβέρνησης, που βρίσκεται κοντά στη διαπραγμάτευση.

«Αν δεν υπάρξει κάποια θετική κίνηση τις επόμενες ώρες ή κατά τη διάρκεια του Eurogroup από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών, τότε φαίνεται ότι την "καυτή πατάτα" θα αναγκαστεί να την πάρει στα χέρια της η κ. Μέρκελ», πρόσθεσε ο ίδιος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Αλέξης Τσίπρας έχει ήδη συνεννοηθεί με τον Ντόναλντ Τουσκ ότι σε περίπτωση αποτυχίας του Eurogroup, την επομένη το πρωί θα κατατεθεί γραπτό αίτημα για τη σύγκληση του Euro Summit (Σύνοδος των 19 χωρών της ευρωζώνης), στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.

Οικονομία
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Οικονομία / Airbnb: Μη νόμιμη η εγκύκλιος της ΑΑΔΕ για το τέλος επιτηδεύματος – Παραπομπή στην Ολομέλεια του ΣτΕ

Αιτήσεις ακύρωσης της επίμαχης εγκυκλίου είχαν καταθέσει η ΠΟΜΙΔΑ, ο «Σύνδεσμος Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων» και πέντε εταιρείες βραχυχρόνιας μίσθωσης ακινήτων
LIFO NEWSROOM