Ιταλία: Τουλάχιστον 126 μετανάστες αγνοούνται στη Μεσόγειο μετά από ναυάγιο

Ιταλία: Τουλάχιστον 126 μετανάστες αγνοούνται στη Μεσόγειο μετά από ναυάγιο Facebook Twitter
0

Τουλάχιστον 126 μετανάστες αγνοούνται μετά το ναυάγιο του πλεούμενου, στο οποίο είχαν επιβιβαστεί για να φθάσουν στις ιταλικές ακτές, στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας εκπρόσωπος του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ), ο οποίος επικαλέστηκε τις μαρτυρίες τεσσάρων ανθρώπων που επέζησαν.


Σύμφωνα με τους επιζήσαντες, περίπου 130 μετανάστες, ανάμεσά τους πολλοί Σουδανοί, είχαν επιβιβαστεί την Πέμπτη στη Λιβύη σε ένα φουσκωτό, το οποίο ναυάγησε μερικές ώρες μετά τον απόπλου του.


Μόνο τέσσερις άνθρωποι, δύο Σουδανοί και δύο Νιγηριανοί, μπόρεσαν να ανασυρθούν σώοι από λίβυους ψαράδες, διευκρίνισε ο Φλάβιο Ντι Τζάκομο, εκπρόσωπος του ΔΟΜ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Διεθνή / «Θέλω να δω τον Έλον πιο επιθετικό»: Ο Τραμπ ζητά από τον Μασκ περισσότερες απολύσεις

Ο Μασκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι ομοσπονδιακοί υπάλληλοι θα λάβουν σύντομα email ζητώντας τους να αναφέρουν τα επιτεύγματά τους της προηγούμενης εβδομάδας, προειδοποιώντας ότι η μη ανταπόκριση θα θεωρηθεί ως παραίτηση
LIFO NEWSROOM
Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Διεθνή / Επίθεση με μαχαίρι στη Γαλλία: «Αλλάχ Ακμπάρ» φώναξε ο δράστης - Είχε καταδικαστεί για υποκίνηση τρομοκρατίας

Συνελήφθη ο δράστης - Η Αντιτρομοκρατική Εισαγγελία της Γαλλίας ανακοίνωσε την έναρξη έρευνας για «δολοφονία σε σχέση με τρομοκρατικό εγχείρημα»
LIFO NEWSROOM