ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κιμάς γαλοπούλας
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο και σοταρισμένο
- 1 αυγό
- 2 κ.σ. τριμμένο κεφαλοτύρι
- Λίγη γαλέτα
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένη πράσινη πιπεριά
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένη κόκκινη πιπεριά
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένη κίτρινη πιπεριά
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
- 2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι
- 1 κ.γ. μείγμα μπαχαρικών Αργεντινής για grill
- 1 κ.γ. ψιλοκομμένος άνηθος
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ πλάθουμε όλα τα υλικά για 10 λεπτά.
- Αφήνουμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες.
- Πλάθουμε τον κιμά σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 200°C για 15 λεπτά, στο τηγάνι ή στη σχάρα.
- Μπορούμε να τα συνοδέψουμε με διάφορα ντιπ (καπνιστή πιπεριά, κρέμα μανιταριών κ.λπ.).
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα