ΥΛΙΚΑ
- 400 γρ. τσίπουρα
- 1 μπρόκολο
- 1 κουνουπίδι
- 1 καρότο
- Αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χαράζουμε το ψάρι στην κοιλιά, το καθαρίζουμε από τα εντόσθια και πλένουμε καλά με άφθονο τρεχούμενο νερό.
- Κόβουμε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και σε κατσαρόλα με νερό τα βράζουμε μέχρι να είναι λίγο μαλακά.
- Σουρώνουμε τα λαχανικά, αλατοπιπερώνουμε και γεμίζουμε την κοιλιά του ψαριού.
- Κλείνουμε καλά το ψάρι μέσα στη λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με πέστο από άνηθο.
- ΤΙΠ:Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε ψάρι επιλέξουμε.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα