ΥΛΙΚΑ
- 1 κ. πούδρα αμυγδάλου
- 250 γρ. πατάτα Νάξου
- 40 γρ. μέλι
- 100 γρ. φλούδα πορτοκάλι γλασέ κομμένη σε μικρούς κύβους
- Για γαρνίρισμα αμύγδαλο φιλέ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 30 λεπτά, αφήνουμε να κρυώσουν και τις καθαρίζουμε.
- Σε κάδο του μίξερ με φτερό ρίχνουμε τις πατάτες, το μέλι, την πούδρα αμυγδάλου και δουλεύουμε στην πρώτη ταχύτητα για 10 λεπτά. Προσθέτουμε το πορτοκάλι γλασέ και ανακατεύουμε.
- Πλάθουμε μπαλάκια των 50 γρ. σε σχήμα γαρίδας. Τα πασπαλίζουμε με φιλέ αμυγδάλου και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
- Μόλις κρυώσουν, τα αποσύρουμε από τη λαδόκολλα και σερβίρουμε
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα