Κέρκυρα: Συνελήφθη 22χρονη Βελγίδα ύποπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση

Κέρκυρα: Συνελήφθη 22χρονη Βελγίδα ύποπτη για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Facebook Twitter
0

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Παρασκευής, μέσα σε επιβατηγό πλοίο που εκτελούσε το δρομολόγιο Μπάρι-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα, μια 22χρονη Βελγίδα υπήκοος, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για εμπλοκή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Αργά το απόγευμα της Παρασκευής, οι ιταλικές αρχές ενημέρωσαν τις ελληνικές διωκτικές αρχές ότι η συλληφθείσα ταξιδεύει προς της Ελλάδα με πλοίο της Super Fast, που είχε προορισμό την Ηγουμενίτσα και ενδιάμεσο σταθμό την Κέρκυρα.

Μετά από κοινή επιχείρηση των λιμενικών αρχών και της ασφάλειας Κέρκυρας, η Βελγίδα –πιθανόν μαροκινής καταγωγής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- εντοπίστηκε στο πλοίο και συνελήφθη από άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Ρεπορτάζ / Μέσα στην Κιβωτό, δύο χρόνια μετά το σκάνδαλο 

Πώς κυλά σήμερα η ζωή στον εθελοντικό οργανισμό; Οι οικονομικές ατασθαλίες, ο κίνδυνος για «λουκέτο», οι αλλαγές στους χώρους, τα ίχνη του πατέρα Αντωνίου, οι αντιδράσεις των παιδιών και ο στόχος της αποϊδρυματοποίησης. 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ