H αναπάντεχη συνεργασία του Karl Lagerfeld με την Vans θα προκαλέσει φρενίτιδα

H αναπάντεχη συνεργασία του Karl Lagerfeld με την Vans θα προκαλέσει φρενίτιδα Facebook Twitter
0

Ο ισχυρός άντρας του οίκου Chanel βάζει την υπογραφή του σε ένα από εμβληματικότερα και δημοφιλέστερα streetwear - και είναι σχεδόν βέβαιο πως οι ουρές στα καταστήματα θα είναι μεγάλες.

Η Vans μόλις ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον σχεδιαστή Karl Lagerfeld για μια συλλογή που θα περιλαμβάνει παπούτσια και ρούχα και αναμένεται να λανσαριστεί παγκοσμίως στις 7 Σεπτεμβρίου.

Συνδυάζοντας τις αντίστοιχες φιλοσοφίες των δύο εμπορικών σημάτων, το μοτίβο των Vans αναμένεται να εμφανιστεί συνδυάζοντας ένα "Κ" που θα αναφέρεται στον σχεδιαστή.

Οι έξι εκδοχές των κλασικών υποδημάτων Vans περιλαμβάνουν τα γνωστά μοντέλα Sk8-Hi και τα ρετρό Skool που θα κυκλοφορήσουν σε μια πιο πολυτελή βερσιόν.

H αναπάντεχη συνεργασία του Karl Lagerfeld με την Vans θα προκαλέσει φρενίτιδα Facebook Twitter

Η συλλογή περιλαμβάνει μπλουζάκια και σακίδια και οι τιμές κυμαίνονται από 40 έως 300 δολάρια. Φωτογραφίες ακόμη δεν υπάρχουν.

Η συλλογή θα παρουσιαστεί στην εμπορική έκθεση Bread & Butter του Βερολίνου στις αρχές Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια θα διανεμηθεί σε μπουτίκ του Karl Lagerfeld διεθνώς, επιλεγμένα καταστήματα Vans, καθώς και στους δύο ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου των  σημάτων.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ