O τζουντόκα Πούτιν δεν θα έλειπε από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τζούντο

O τζουντόκα Πούτιν δεν θα έλειπε από την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τζούντο Facebook Twitter
0

Στη Βουδαπέστη θα βρεθεί την Δευτέρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, προκειμένου να παρακολουθήσει την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τζούντο, έπειτα από πρόσκληση του πρωθυπουργού της Ουγγαρίας Βίκτορ Όρμπαν.


Ο Πούτιν είναι γνωστός τζουντόκα, έχει οκτώ νταν, από τους υψηλότερους αγωνιστικούς βαθμούς στο άθλημα, και είναι επίσης επίτιμος πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τζούντο, συνεπώς η παρουσία του εκεί δεν είναι μόνο συμβολική.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Βουδαπέστη, ο Πούτιν θα συναντηθεί και θα έχει συνομιλίες με την πολιτική ηγεσία της Ουγγαρίας, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο.


Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Ρώσος πρόεδρος θα ανακηρυχθεί επίσης Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Ντέμπρετσεν. Με τον τίτλο αυτό το πανεπιστήμιο θέλει να τον ευχαριστήσει για τον ρόλο που του ανέθεσε στην κατασκευή δύο νέων πυρηνικών αντιδραστήρων στο Παξ, κοντά στη Βουδαπέστη, από τη δημόσια ρωσική εταιρεία πυρηνικής ενέργειας Rosatom.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM