Thomas Cook: «Απροσδόκητα κέρδη από την αυξημένη τουριστική κίνηση στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι»

Thomas Cook: «Απροσδόκητα κέρδη από την αυξημένη τουριστική κίνηση στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι» Facebook Twitter
0

Κερδισμένη παρουσιάζει την Ελλάδα όσον αφορά τις γερμανικές κρατήσεις για το 2017, η επικεφαλής της Thomas Cook στη Γερμανία, Στέφανι Μπερκ.

Η κα. Μπερκ, μιλώντας στην Frankfurter Allgemeine Zeitung έκανε λόγο για απρόσμενη ανάπτυξη της τουριστικής δραστηριότητας του ομίλου στην Ελλάδα τη χρονιά που πέρασε, ενώ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στα νέα σχέδια του μεγάλου γερμανικού τουρ οπερέιτορ.

«Ήμουν πολύ αισιόδοξη για την Ελλάδα από την αρχή της χρονιάς. Όμως ότι θα σημειώναμε εκεί αύξηση 27% δεν το περίμενα», επισημαίνει η Στέφανι Μπερκ, προβαίνοντας στην εκτίμηση ότι η ανοδική τουριστική τάση στην Ελλάδα δεν προβλέπεται να αλλάξει. Όπως λέει: «Το 2018 θα είναι και πάλι μια πολύ δυνατή χρονιά για την Ελλάδα. Αυτό διαφαίνεται ήδη στους αριθμούς μας που αφορούν τις πρώιμες κρατήσεις».

Πηγή: Deutsche Welle 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ -------- Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ελλάδα / Έλληνας χορεύει στην εθνική όπερα της Οδησσού και ζει μόνος στην Ουκρανία εν μέσω πολέμου

Ο χορευτής Errik Nour που άφησε την Ελλάδα για να κυνηγήσει το όνειρό του στην εμπόλεμη Ουκρανία μιλάει στην LiFO για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, την καθημερινότητα σε μια πόλη που αγαπάει τις τέχνες, αλλά ζει με τον εφιάλτη του πολέμου και το Πάσχα που (δεν) μοιάζει με το ελληνικό
ΜΙΛΤΟΣ ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ