Η καινούρια κουζίνα του Artisanal

Ελληνικά υλικά και έμφαση στο brunch για την νέα σεζόν του εστιατορίου

The LiFO team, 26.10.2017 | 16:08

Το Artisanal ξεκίνησε την πορεία του το 2014, κάνοντας αίσθηση στην Κηφισιά. Φέτος, ο σεφ Δημήτρης Δημητριάδης αναπολεί τις ρίζες του από τον θεσσαλικό κάμπο και συνθέτει ένα γήινο μενού με πρώτες ύλες από όλη την Ελλάδα.

 

Ο Δημητριάδης στην νέα κάρτα του εστιατορίου χρησιμοποιεί υλικά γνώριμα όπως τα ρεβύθια, ο τραχανάς, οι φακές και δημιουργεί συνδυασμούς που εκπλήσσουν ευχάριστα. Στο καινούριο μενού κυριαρχεί επίσης η- γνωστή για τους Έλληνες- τάση του sharing.

 

Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί και στο brunch που μπορεί κάποιος να δοκιμάσει τα Σάββατα και τις Κυριακές μέχρι τις 6 μ.μ. με αυγά, ομελέτες, καγιανά, πεινιρλί, μπρουσκέτες, τραχανά με καπνιστό χοιρινό και γραβιέρα, αλλά και πολλά πιάτα.

 

Η καινούρια σεζόν φέρνει και περισσότερη τέχνη στο Artisanal. Η πρώτη έκθεση ζωγραφικής του εστιατορίου με τίτλο «Faces» έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουριου. Την διοργάνωση και επιμέλεια έχει αναλάβει ο επιμελητής- συμβούλους τέχνης Μάξιμος Στεργίου.

Οδηγός Γεύσης