ΥΛΙΚΑ
- 2 κουταλιές σκόνη dashi*
- 3 κουταλιές miso κίτρινο*
- 4 κούπες νερό
- 1 κρεμμύδι πράσινο ψιλοκομμένο
- 1/2 κουταλάκι σησαμέλαιο
- 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο τζίντζερ
- 4 τεμάχια dumplings κοτόπουλο*
- 2 μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 2 καρότα
- 100 γρ. udon noodles*
- 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο κόλιαντρο
*Προϊόντα που θα βρούμε σε καταστήματα με έθνικ φαγητά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μια κατσαρόλα μικρή βάζουμε το σησαμέλαιο και σοτάρουμε σε μέτρια φωτιά, το πράσινο κρεμμύδι, το τζίντζερ και τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από το φρέσκο κόλιαντρο και τα dumplings, και βράζουμε το μείγμα σε χαμηλή θερμοκρασία για 10 περίπου λεπτά.
- Προσθέτουμε τα dumplings, συνεχίζουμε το βράσιμο για 4 λεπτά, γαρνίρουμε με το φρέσκο κόλιαντρο και σερβίρουμε.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα