ΥΛΙΚΑ
- 1 πολύσπορη μπαγκέτα
- 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
- 2 φέτες τυρί έμενταλ
- 2 φύλλα λόλα πράσινη
- 2 φέτες ντομάτα λεπτοκομμένη
- 1 κ.σ. μαγιονέζα σπιτική
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε την μπαγκέτα στα δύο και αλείφουμε την εσωτερική επιφάνειά της με τη μαγιονέζα.
- Προσθέτουμε τη λόλα, τις φέτες ντομάτας, τη γαλοπούλα και το τυρί.
- Κλείνουμε το σάντουιτς και το ζεσταίνουμε στο γκριλ για 2-3 λεπτά.
- Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα