ΥΛΙΚΑ

  • 1 πολύσπορη μπαγκέτα
  • 2 φέτες καπνιστή γαλοπούλα
  • 2 φέτες τυρί έμενταλ
  • 2 φύλλα λόλα πράσινη
  • 2 φέτες ντομάτα λεπτοκομμένη
  • 1 κ.σ. μαγιονέζα σπιτική

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ανοίγουμε την μπαγκέτα στα δύο και αλείφουμε την εσωτερική επιφάνειά της με τη μαγιονέζα.
  2. Προσθέτουμε τη λόλα, τις φέτες ντομάτας, τη γαλοπούλα και το τυρί.
  3. Κλείνουμε το σάντουιτς και το ζεσταίνουμε στο γκριλ για 2-3 λεπτά.
  4. Σερβίρουμε και συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα.

Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα