Amelie Lens

To Vault 88 καλεί στα decks του six d.o.g.s την DJ φαινόμενο από το Βέλγιο Amelie Lens. H Amelie εισέβαλε στην dance σκηνή με την επιτυχία της πρώτης κυκλοφορίας της «Exhale», το 2016 και στη συνέχεια συνεργάστηκε με το βερολινέζικο ντουέτο των Pan-Pot κυκλοφορώντας μουσική στην ετικέτα τους «Second State».

 

Η παραγωγός έχει συμμετάσχει σε κορυφαία φεστιβάλ ανά τον κόσμο, όπως τα Amsterdam Dance Event, Tomorrowland και Awakenings.

 

24/11, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 15-20 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Voltage: Tom Hades vs Spektre

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Οι Βρετανοί Spektre.

 

Ο αγαπημένος του αθηναϊκού κοινού, Tom Hades, έρχεται στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου για μία μουσική “μάχη” με τους Spektre.

 

Έχοντας κυκλοφορήσει στην Drumcode του Adam Beyer, την Bedrock, την 1605, την MB Elektronics Recordings αλλά και ως ιδιοκτήτης μίας εκ των σημαντικότερων δισκογραφικών της σκηνής, της Rhythm Convert(ed), ο Tom Hades συγκαταλέγεται στην ελίτ της techno.

 

Οι Βρετανοί Spektre, μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά στην Drumcode του Adam Beyer και την Elevate των Pig & Dan είδαν την αξία τους να ανεβαίνει κατακόρυφα μαζί με την απήχησή τους στο κοινό της techno. Ο ήχος τους είναι σκοτεινός και χαρακτηρίζεται από  χαοτικά vocals.

 

25/11, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Ώρα: 23:00

 

 

Strap-on Unicorns: Too Bootylicious For Ya

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Οι Strap-on Unicorns επιστρέφουν στο Second Skin Club.

 

Οι Strap-on Unicorns επιστρέφουν στο Second Skin Club μαζί με τις αγαπημένες τους drag queens: Zackie Oh, ΔούΚISSα και Vanessa Cardui. Στις μουσικές επιλογές: Rrose Sélavy και Irini Karaoglou με electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, trash, rap rave και R&B. Special guests: Lena Kouvela, Reiko Psema.

 

24/11, Second Skin, Δαμοκλέους 8, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Nutty Wombat release party

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Spivak

 

H Κύπρια μουσικός Spivak και η Nutty Wombat Records παρουσιάζουν την 8η κυκλοφορία της εταιρείας σε συλλεκτική κασέτα. Πρόκειται για το ep Error in Palace, που περιλαμβάνει 4 κομμάτια της και ένα remix από τον Raw Silver. Μαζί της θα μιξάρουν στο Boiler οι SB-9, Ice_Eyes και Bonebrokk.

 

24/11, Boiler, Βλαχάβα 9, Ώρα: 22:30

 

 

Plus Soda Events at Modu

 

5 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Το Plus Soda (+Soda) μετά τo επιτυχημένο ξεκίνημα των events στο Modu, επιστρέφει στις 25 Νοεμβρίου με ένα πάρτι που υπόσχεται να προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε παλιούς και νέους clubbers.

 

Αυτή τη φορά στα decks θα βρεθούν οι DJ/παραγωγοί του Best Radio 92.6: George Seragos και Cleopatra Fydanidou, οι Mikele & Romylos, και ο επί σειρά ετών resident dj του club, Angel.

 

25/11, Modu, Κολωνού 76 και Οδυσσέως 14, Ώρα: 01:00, Εισιτήριο: 8-10 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση