Είναι εχθρικός ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα media τη Μέγκαν Μαρκλ;

Είναι εχθρικός ο τρόπος που αντιμετωπίζουν τα media τη Μέγκαν Μαρκλ; Facebook Twitter
1

Μιγάδα, πρώην ηθοποιός, νυν ακτιβίστρια, κοσμογυρισμένη, με καλή γνώση του πώς λειτουργούν τα media: να μερικά από τα χαρακτηριστικά της μέλλουσας συζύγου του πρίγκιπα Χάρι που την καθιστούν εύκολο στόχο. 

Όπως παρατηρεί σε σχετικό ρεπορτάζ του το Al Jazeera, τα περισσότερα δημοσιεύματα που αφορούν την 36χρονη είναι εχθρικά απέναντι της είτε λόγω της εξωτικής εμφάνισής της, είτε λόγω του προηγούμενου lifestyle βίου της, είτε λόγω κάποιων τολμηρών σκηνών στην τηλεοπτική σειρά "Suits", στην οποία πρωταγωνιστούσε.  

Όπως παρατηρεί το ειδησεογραφικό δίκτυο, το επόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας δοκιμάζει τις αντοχές των πολέμιων της με όλα τα παραπάνω και εδώ και καιρό γίνεται στόχος ρατσιστικών, σεξιστικών και εν γένει υποτιμητικών δημοσιευμάτων που επιχειρούν την αποδόμηση της προσωπικότητάς της.

  

Μάλιστα, όπως τονίζεται, από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι, το Παλάτι είχε να αντιμετωπίσει ακόμη και βίντεο που ανέβηκαν στον πορνογραφικό ιστότοπο PornHub, κάτι που φυσικά αντιμετωπίστηκε δια της νομικής οδού. Το ζήτημα που εγείρεται τώρα είναι αφορά την ανοχή μερίδας των πολιτών και υπηκόων του Ηνωμένου Βασιλείου στη διαφορετικότητα...  

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα ρούχα του Ρικ Όουενς είναι «σκοτεινά και παράξενα» για την Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο

Διεθνή / Τα ρούχα του Ρικ Όουενς είναι «σκοτεινά και παράξενα» για την Απαγορευμένη Πόλη στο Πεκίνο

Οι αρχές εκδίωξαν από την Απαγορευμένη Πόλη τον σχεδιαστή Ρικ Όουενς, τη σύζυγό του Μισέλ Λαμί και τους Fecal Matter - «Είναι το τίμημα που πληρώνουμε για να είμαστε ο εαυτός μας - Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για περισσότερη αποδοχή και ανοχή για τη διαφορετικότητα σε όλο τον κόσμο», είπαν
LIFO NEWSROOM
Ο Χρυσός Φοίνικας, η Χρυσή Άρκτος και ο Τομ Χάρντι από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ο Χρυσός Φοίνικας, η Χρυσή Άρκτος και ο Τομ Χάρντι από αύριο στους κινηματογράφους

Η πολυσυζητημένη «Anora» του Σον Μπέικερ, η τρίτη εμφάνιση του Τομ Χάρντι ως Venom, η «Δαχομέη» της Μάτι Ντιόπ, το ιδιοσυγκρασιακό «Samsara» κι ένα δευτεροκλασάτο animation φιλοδοξούν να προσελκύσουν τους θεατές στις αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ