ΥΛΙΚΑ
- 1 κουλούρι μπαστούνι
- 2 κομμάτια φέτα
- 4 φέτες ντομάτας λεπτοκομμένη
- Ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
- Αρωματικό λάδι με μαϊντανό, θυμάρι και μπούκοβο
- Φρέσκια ρίγανη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε στη μέση το κουλούρι και απλώνουμε στην εσωτερική επιφάνεια λίγο λάδι αρωματικό.
- Στη μία πλευρά τοποθετούμε την ντομάτα, τη φέτα, τις ελιές και πασπαλίζουμε με φρέσκια ρίγανη.
- Καλύπτουμε με την άλλη πλευρά του κουλουριού και ζεσταίνουμε για 2 λεπτά στον φούρνο.
- Σερβίρουμε αμέσως.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα