ΥΛΙΚΑ
- 1 φιλέτο σκουμπρί καπνιστό
- 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 1 κ.σ. κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 4 ντοματίνια κομμένα σε ροδέλες
- Χυμός από ½ λάιμ
- ½ πιπεριά χαλαπένιο ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το σκουμπρί σε καρέ και το ανακατεύουμε σε μπολ με όλα τα υλικά της συνταγής.
- Σερβίρουμε και γαρνίρουμε με τσίλι, αν επιθυμούμε να είναι πιο καυτερό.
Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο εστιατόριο Αιόλου 68.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα