Ιταλία: 27χρονος δηλητηρίασε τη θεία, τον παππού και τη γιαγιά του

Ιταλία: 27χρονος δηλητηρίασε τη θεία, τον παππού και τη γιαγιά του Facebook Twitter
NewIndianExpress
0

Ο 27χρονος Ματία Ντελ Τζότο συνελήφθη από την αστυνομία της πόλης Ντέζιο, έξω από το Μιλάνο, για την δολοφονία με θανατηφόρα δόση θαλλίου της θείας του, 62 ετών, της γιαγιάς του, 88 ετών και του 94χρονου παππού του.

Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με συμπτώματα δηλητηρίασης, επίσης, άλλα πέντε μέλη της οικογένειας του Ντελ Τζότο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, είχε προσθέσει το θάλλιο σε αφέψημα που ήπιαν όλα τα θύματά του.

Κατά την πρώτη του ανάκριση, ο νέος είπε στους εισαγγελείς ότι «δεν πρόκειται να τους αποκαλύψει ποτέ τι ήταν αυτό που τον ώθησε να προχωρήσει στις δολοφονίες», αλλά ότι επρόκειτο για άτομα «τα οποία δεν ήταν αγνά».

Η μητέρα του Ματτία Ντελ Τζότο δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι τελευταία, ο γιος της, είχε εγκαταλείψει τον Χριστιανισμό και θεωρεί ότι είχε γίνει μέλος κάποιας αίρεσης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

Διεθνή / Οργή από γονείς και ακτιβιστές στην Ιαπωνία για τις γυμνόστηθες ιατρικές εξετάσεις στα σχολεία 

 Μαθητές και μαθήτριες της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποχρεούνται να γδυθούν από τη μέση και πάνω για τις ετήσιες ιατρικές εξετάσεις
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ
Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Τech & Science / Το YouTube περιορίζει την έκθεση παιδιών μέχρι 17 στα βίντεο που επιβάλλουν πρότυπα ομορφιάς

Οι αλγόριθμοι του YouTube και κάποιων social media εξιδανικεύουν σωματότυπους και ενοχοποιούν τα παιδιά με αυξημένο βάρος σώματος - Ενδεικτικό το γεγονός ότι στη Βρετανία ένα στα 4 κορίτσια δεν είναι ευχαριστημένο με την εμφάνισή του
LIFO NEWSROOM