ΥΛΙΚΑ

  • 4 μέρη τριμμένη φέτα
  • 2 μέρη ελαιόλαδο
  • 1 μέρος πελτές τομάτας
  • Σκόρδο
  • Μπούκοβο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Οι αναλογίες μπορούν να ποικίλλουν, ανάλογα με το πόσο βαριά και πικάντικη τη θέλετε, όπως επίσης παίζει ρόλο πόσο σκληρή ή μαλακή είναι (δηλαδή πόσο ελαιόλαδο «τραβάει») η φέτα, αν είναι πικάντικη, και φυσικά το ελαιόλαδο. Ιδανικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σκληρή και ελαφρώς πικάντικη φέτα στις παραπάνω αναλογίες −με ένα παρθένο μαλακό ελαιόλαδο−, αναμειγνύοντας καλά όλα τα υλικά.

 

Η συνταγή μαγειρεύτηκε στο τσιπουράδικο «Με ζεν».
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα