Strap-on Unicorns: Pussy Make The Rules

Οι Strap-on unicorns παρουσιάζουν το πρώτο τους mobile queer party γι' αυτή την χρονιά. Electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, trash, rap rave, R&B μουσικές επιλογές από Rrose Sélavy και Irini Karaoglou. Special guest η Lena Kouvela και η Reiko Psema.

26/01, Second Skin, Δαμοκλέους 8, Ώρα: 23:00

 

 

RuPaul's Drag Race AS3 Viewing Party

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
RuPaul

 

Οι #dardanes, η μεγάλη κοινότητα των Eλλήνων drag fanatics, ξεκινούν τη νέα σεζόν της σειράς RuPaul's Drag Race All Stars με ένα επικό viewing party της πρεμιέρας στο Shamone Club και drag shows από Imiterasu & Aphrodite Hgw.

26/01, Shamone, Κωνσταντινουπόλεως 46, Ώρα: 21:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Revolt: Maayan Nidam

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Maayan Nidam

 

Η Maayan έχει παίξει στα μεγαλύτερα club του κόσμου, με εισιτήριο το ταλέντο της, έχει συμμετάσχει σε επιτυχημένα projects όπως το The Waves και το The Kicks, ενώ από το βιογραφικό της δε λείπουν κυκλοφορίες σε label όπως το Perlon, Wolf + Lamb, Powershovel, Cadenza και άλλα. Μαζί της στα decks η Κ.atou.

27/01, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Banana Tropical

Τα BananaBoys, διοργανωτές των πιο πρωτότυπων πάρτι, επιστρέφουν σε μια από τις αγαπημένες και κλασικές τους βάσεις, το Booze.

27/01, Booze, Kολοκοτρώνη 57, Ώρα: 23:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Deep Phase: Stiv Hey, Mikee, St. M.

Με μία σειρά από πολύ επιτυχημένες κυκλοφορίες σε δισκογραφικές όπως Sci+Tec, Trapez και με σετ του που αγγίζουν το φουτουριστικό techno ο μιλανέζος dj και παραγωγός έρχεται στην Αθήνα.

27/01, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Γκάζι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Disco Dallesandro: Ilia Darlin

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Ilia Darlin

 

Η πλατφορμα The Queer Archive επιστρέφει με το πάρτι Disco Dallesandro και καλεσμένη την Ilia Darlin για ενα dj set με τις δικές της pop disco επιλογές. Μαζί της ο Kostakis (Konstantinos Menelaou) με synth pop.

27/01, Bequeer, Κελέου 10, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 5 ευρώ

 

 

Diskotekken: Mondowski

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Mondowski

 

O μουσικός, παραγωγός και dj από το Μπορντό έχει κυκλοφορήσει τρία EP, κομμάτια απ’ τα οποία έχουν παιχτεί από ονομάτα όπως ο Andrew Weatherall και ο Ivan Smagghe. Ειδικά το «Klub Psycho» θεωρείται ήδη ένα από τα καλύτερα χορευτικά tracks της δεκαετίας που διανύουμε. Την βραδιά ανοίγουν (και κλείνουν) οι Diskotekken (Χρήστος Αγγελόπουλος -Παναγιώτης Μένεγος).

27/01, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00

 

 

Elektrika: Vatican Shadow/ Tensal

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Dominick Fernow

 

Vatican Shadow είναι το techno προσωνύμιο του multi-media καλλιτέχνη Dominick Fernow που δραστηριοποιείται από το 2010. O Fernow είναι επίσης γνωστός για το project noise μουσικής, Prurient. Ο ήχος του που περιλαμβάνει στιβαρά κρουστά, πλούσια synths και υπνωτικές, ambient μελωδίες.

 

Με μια καριέρα που μετρά πάνω από μια εικοσαετία και εκατό κυκλοφορίες, o Hector Sandoval (το ήμισυ των Exium) τρέχει το project Tensal, τα τελευταία χρόνια. Τα sets του εξερευνούν ένα ευρύ φάσμα techno ήχου. Μαζί τους στα decks, oι residents του Elektrika, Cirkle και Zag.

26/01, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Bengoa/ Zoo Roo

Μερικά από τα πιο ενεργά και δραστήρια μέλη της εγχώριας dance σκηνής αναλαμβάνουν αυτό το Σάββατο τις μουσικές στο Spinster. Ο λόγος για τους Bengoa & Zoo Roo, ο πρώτος ενεργός dj, label owner και παραγωγός για πάνω από δύο δεκαετίες, οι δεύτεροι με δραστηριότητα που ξεκίνησε το 2011 κυμαίνονται ανάμεσα στο ευρύ φάσμα της house και techno.

27/01, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Roubi Roubi Roubi/ Lockbird

Το Spinster φιλοξενεί ξανά την Roubini Stagouraki και τον Lockbird για ένα ποικιλόμορφο dj set που θα κινηθεί σε disco/ house/ electronica/ techno μουσικά μονοπάτια.

26/01, Spinster, Ικτίνου 3, Ομόνοια, Ώρα: 22:00, Είσοδος Ελεύθερη

Οδηγός Διασκέδαση