Επίθεση με μαχαίρι σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Πεκίνου - Μία νεκρή και 12 τραυματίες

Επίθεση με μαχαίρι σε πολυσύχναστο εμπορικό κέντρο του Πεκίνου - Μία νεκρή και 12 τραυματίες Facebook Twitter
0

Μία γυναίκα έχασε την ζωή της και 12 άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από επίθεση με μαχαίρι που έγινε σήμερα σε εμπορικό κέντρο, το οποίο βρίσκεται σε κεντρική περιοχή του Πεκίνου.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 13:00 (τοπική ώρα) σε εμπορικό κέντρο (Joy City) που βρίσκεται στην εμπορική περιοχή Σιντάν, στην συνοικία Σιτσένγκ του Πεκίνου.

Τρεις άντρες και δέκα γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση, ενώ μία γυναίκα υπέκυψε στα τραύματά της. Κανένας από τους τραυματίες δεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 35χρονο άντρα για την επίθεση, που κατάγεται από την επαρχία Χενάν. Ο ύποπτος ομολόγησε την επίθεση και σύμφωνα με την αστυνομία την απέδωσε σε προσωπικά κίνητρα.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Διεθνή / Μεξικό: Νεκροί η ακτιβίστρια Μαρία Μοράλες και ο γιος της που δημοσιοποίησαν στρατόπεδο εξόντωσης της μαφίας

Αυτή είναι η δεύτερη υπόθεση σε λιγότερο από ένα μήνα στο Χαλίσκο του Μεξικού, όπου άνθρωποι που αναζητούν δικαιοσύνη για την εξαφάνιση μελών της οικογένειάς τους δολοφονούνται
LIFO NEWSROOM