Βραβευμένα εστιατόρια της περιφέρειας παρουσιάζουν τα μενού τους στο Symposio
Το φεστιβάλ γεύσης ξεκινά με μενού από το Avli του Ρεθύμνου
Μενού από βραβευμένα εστιατόρια που εκπροσωπούν την τοπική ελληνική κουζίνα θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ Symposio στο Ark της Γλυφάδας.
Η αρχή θα γίνει με γεύσεις από το εστιατόριο Avli του Ρεθύμνου, στις 22 Φεβρουαρίου στις 20:30. Το Symposio θα συνεχιστεί μέχρι και τον Ιούνιο με δέκα ακόμη βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας.
Στο πρώτο event o καταξιωμένος σεφ Γιώργος Στυλιανουδάκης μας συστήνει μία νόστιμη παραδοσιακή κρητική κουζίνα με σύγχρονες τεχνικές και μοντέρνα αντίληψη.
Το μενού
To καλωσόρισμα του σεφ
Πέτρες γραβιέρας με ελιά & ραβιόλια ντομάτας (2 παρασκευές στο ίδιο πιάτο)
Ορεκτικό
Αυγό ποσέ με εμουλσιόν χόρτων σε μπουγιόν ανθόγαλου
ή
Ρολά μελιτζάνας γεμιστά με ξηρούς καρπούς και τυλιγμένα σε φύλλο από κανταΐφι, με μαρμελάδα ντομάτας
(επιλογή ανάμεσα στα δύο)
Κυρίως
Ριζότο με χόντρο (σπασμένο σιτάρι), δημητριακά, κολοκυθάκι, μανιτάρι και θυμάρι
ή
Φουριάρικο κατσικάκι ελεύθερης βοσκής μαγειρεμένο με μέλι και θυμάρι
(επιλογή ανάμεσα στα δύο)
Επιδόρπιο
Γάστριν (Ζελέ παστέλι, παγωτό γάλα, τραγανό μέλι, κονσομέ πετιμέζι)
Info
Ark, Γρηγορίου Λαμπράκη 2, Γλυφάδα
Κρατήσεις: www.symposioatark.gr
Τιμή: 38 € / άτομο