10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

Οι επιλογές του LIFO.gr

The LiFO team, 23.2.2018 | 12:58

Trial & Error: Batu

Ο Batu, ο άνθρωπος πίσω από την Timedance, μία από τις σημαντικότερες εταιρίες της σύγχρονης βρετανικής bass μουσικής έρχεται στην Αθήνα. To 2017 τον βρήκε να κυκλοφορεί στην Hessle Audio των Ben UFO, Pangaea και Pearson Sound, το Marius 12. Μαζί του οι Trial & Error residents: Bonebrokk, A. Square και SRJ back to back με τον Winjer.

23/02, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 23:30, εισ.: 6 ευρώ

 

 

Strap-on Unicorns: The Night Belongs To Lovers

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Οι Strap-on unicorns οργανώνουν ένα πάρτι αφιερωμένο στον ανομολόγητο έρωτα.

 

Οι Strap-on unicorns οργανώνουν ένα πάρτι αφιερωμένο στον ανομολόγητο έρωτα. Ο “Έρωτας” θα περιφέρεται στον χώρο και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να του αφήνετε χώρο να περνάει και να του δείχνετε το άτομο που θέλετε να γνωρίσετε. Παράλληλα, οι: Zackie Oh και Vanessa Cardui θα παρουσιάζουν τα  drag show τους.

23/02, Second Skin, Δαμοκλέους 8, Ώρα: 23:30, Είσοδος Ελεύθερη

 

 

Philipp Strobel

Με αφορμή τα έβδομα γενέθλια του βερολινέζικου dark techno label Aufnahme + Wiedergabe, το Death Disco φιλοξενεί τον ιδρυτή του, dj και διοργανωτή των γερμανικών Death Disco πάρτι, Philipp Strobel. Μαζί του οι Rendered και η ΔreamCcore.

23/02, Death Disco, Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου, Ψυρρή, Ώρα: 00:00, εισ.: 8- 10 ευρώ

ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 

 

Perestroika: Rhadoo

Ο επιτυχημένος εκπρόσωπος της ρουμάνικης dance σκηνής παίζει στο 6 d.o.g.s. Μαζί του η K.atou και ο Mr. Roussos.

24/2, 6 d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, 00:00, εισ.: 10 ευρώ

 

 

Γιάφκα Takeover στο Crust

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Crust, Πρωτογενους 13.

 

Οι resident djs του γνωστού club της Πάτρας, Χρήστος Σωτηροπουλος και Λεωνίδας Γεράνιος συναντούν τον resident του Crust, Χρήστο Αγγελόπουλο στο υπόγειο για ένα clubnight γεμάτο σκοτεινά synths, nu disco, indie dance και eclectic electronica.

24/02, Crust, Πρωτογενους 13, Ώρα: 23:00

 

 

Alt Vs Main

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο

 

Alternative ύμνοι (από NIN, Smashing Pumpkins, Garbage, Rammstein, Fever Ray, Chvrches, Cure, Foo Fighters, New Order, The Smiths, Sonic Youth, Talking Heads, Joy Division κ.τλ.) θα διαδέχονται τα μεγαλύτερα pop hit (Cardi B., Pink, Rihanna, Nicki Minaj, Madonna , Sia, Justin Timberlake, Katy Perry, Iggy Azalea κ.ο.κ.) το βράδι του Σαββάτου στο Bequeer.

24/02, Bequeer, Κελέου 10, Ώρα: 00:00, εισ.: 5 ευρώ

 

 

Velvet Room: Kormoranos Special

O Κορμοράνος και το Velvet Room συναντιούνται για ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανές εμφανίσεις από τους: Man Duo, Ντέιβιντ & Στέλλα και Echo Canyon και dj set από την Carina και τον Blue Lagoon.

24/02, Μιλτιάδου 17, Ώρα: 21:30, εισ.: 3 ευρώ

 

 

Electric Pressure: Reeko

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Reeko

 

Ο Juan Rico ή Reeko ξεκίνησε το mixing το 1997 και έκανε το πρώτο release το 2002 στη σουηδική Emergence. Ακολούθησαν παραγωγές στις Theory, Main Out, Integrale Muzique, Deafmosaic, Inceptive, Rxxistance, Trece Records, Sympolism, Emergence (ξανά), Planet Rhythm και Warm Up. To 2003 ίδρυσε το δικό του label/εργαστήριο Mental Disorder ενώ αργότερα, το 2005 ίδρυσε άλλο ένα label με το όνομα Evidence. Μαζί του στα decks οι: Jerm της Analogue και Echo Flex της Electric Pressure.

23/02, 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 10 ευρώ

 

 

Juliet Fox

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Juliet Fox

 

Η Juliet Fox της ισχυρής Drumcore έρχεται στην Αθήνα. H περσινή συνεργασία της με τον Ramiro Lopez είχε ως αποτέλεσμα δύο techno ύμνους, το «Twisted» και το «Come Closer».

23/2, Steam Athens, Ευρυμέδοντος 3, Αθήνα, 00:00

 

 

Π30: Samuel Kerridge/ ANFS/ 3.14

10 πάρτι για το Σαββατοκύριακο
Samuel Kerridge

 

Το 30ο π party φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Samuel Kerridge. O Bρετανός dj και παραγωγός θα κάνει το ελληνικό του ντεμπούτο στο Temple, υπό την υποστήριξη των δικών μας, ANFS και 3.14.

 

Ο Kerridge έχει πραγματοποιήσει κυκλοφορίες σε labels όπως η Downwards του Regis, η Blueprint του James Ruskin αλλά και στην δική του, Contort. Ο ANFS που θα κλείσει την βραδιά είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες καλλιτέχνες ηλεκτρονικής μουσικής στο εξωτερικό, ιδρυτής του label Vanila και συν-ιδρυτής της Modal Analysis. Ο συνιδρυτής της Modal Analysisο 3.14 αναλαμβάνει το άνοιγμα της βραδιάς.

24/02, Temple Athens, Ιάκχου 17, Ώρα: 00:00, Εισιτήριο: 8 ευρώ

Οδηγός Διασκέδαση