ΥΛΙΚΑ
- 1 βολβός παντζαριού καθαρισμένος (προαιρετικά τα φύλλα από το παντζάρι)
- 1 μήλο καθαρισμένο από τα κουκούτσια
- 2 μεσαία καρότα καθαρισμένα
- 3 εκατοστά τζίντζερ καθαρισμένο
- Χυμός από 1 μοσχολέμονο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περνάμε από τον αποχυμωτή το παντζάρι, το μήλο, τα καρότα και το τζίντζερ. Σερβίρουμε σε ποτήρι και προσθέτουμε τον χυμό μοσχολέμονου. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο Coffee Bike στο Πικέρμι.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα