Το συγκινητικό μήνυμα της Ναόμι Γουότς για τον πρώην της, Χιθ Λέτζερ, με αφορμή τα γενέθλιά του

Το συγκινητικό μήνυμα της Ναόμι Γουότς για τον πρώην της, Χιθ Λέτζερ, με αφορμή τα γενέθλιά του Facebook Twitter
0

Η Ναόμι Γουότς αποφάσισε να μοιραστεί στο Instagram ένα μήνυμα αφιερωμένο στον πρώην σύντροφό της Χιθ Λέτζερ, που αν ζούσε θα γινόταν την Τετάρτη 39 ετών. 

Η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στο λογαριασμό μια κοινή τους φωτογραφία, όπου κρατιούνται από το χέρι, γράφοντας στη λεζάντα: «Χαρούμενα γενέθλια σε αυτήν την αγαπημένη καρδιά. Ποτέ δεν θα σε ξεχάσουμε...». 

Happy birthday to this darling heart. We will never forget you... #heathledger #rip

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Naomi Watts (@naomiwatts) στις


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η 49χρονη ηθοποιός εκφράζει δημοσίως την αγάπη της για τον Χιθ Λέτζερ. Τον Ιανουάριο, είχε δημοσιεύσει πάλι στο Instagram μια φωτογραφία του ηθοποιού, με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρόνων από το θάνατό του. 

«Σήμερα σκέφτομαι αυτήν την όμορφη ψυχή. Πριν δέκα χρόνια έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Ήταν αληθινά αυθεντικός. Με μεγάλη καρδιά, με το πιο δυνατό χάρισμα, σθένος, χιούμορ και ταλέντο. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το ευγενικό του πνεύμα», είχε γράψει τότε στο μήνυμά της. 


Η Ναόμι Γουότς και ο Χιθ Λέτζερ έβγαιναν από το 2002 μέχρι το 2004. Τον Σεπτέμβριο του 2011, η Γουότς είχε μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση της με τον Αυστραλό ηθοποιό, που πέθανε σε ηλικία 28 ετών από υπερβολική δόση των χαπιών, σε συνδυασμό με διάφορα άλλα συνταγογραφούμενα φάρμακα. 

«Είχαμε μια όμορφη σχέση, μόνο για καναδυό χρόνια, αλλά ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος χαρά και υπήρχε πολύ γέλιο και τρυφερότητα. Ήταν πραγματικά μια πολύ ιδιαίτερη ψυχή και είχε μεγάλο αντίκτυπο στη ζωή μου. Και σπουδαίος ηθοποιός, αλλά ξέρω πως είχε να δώσει ακόμη πολλά. Κι είναι τραγωδία επίσης για την μικρή του κόρη», είχε πει η Ναόμι Γουότς τότε σε συνέντευξή της στο περιοδικό More. 

Το συγκινητικό μήνυμα της Ναόμι Γουότς για τον πρώην της, Χιθ Λέτζερ, με αφορμή τα γενέθλιά του Facebook Twitter
Το συγκινητικό μήνυμα της Ναόμι Γουότς για τον πρώην της, Χιθ Λέτζερ, με αφορμή τα γενέθλιά του Facebook Twitter
Το συγκινητικό μήνυμα της Ναόμι Γουότς για τον πρώην της, Χιθ Λέτζερ, με αφορμή τα γενέθλιά του Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βραβείο Ρίμπα: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το Χρυσό Μετάλλιο Αρχιτεκτονικής 2025

Πολιτισμός / Βραβείο RIBA: Στους Kazuyo Sejima και Ryue Nishizawa το χρυσό μετάλλιο αρχιτεκτονικής 2025

Πρόκειται για δύο πραγματικούς πρωτοπόρους της αρχιτεκτονικής, που με ένα εμπνευσμένο πρότυπο για το μέλλον του δομημένου μας περιβάλλοντος δείχνουν αθόρυβα τον δρόμο στους άλλους αρχιτέκτονες.
LIFO NEWSROOM
Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Πολιτισμός / Η Αργυρώ Χιώτη νέα Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Εθνικού Θεάτρου

Η απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της ανοιχτής διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, όπως προβλέπει η νομοθεσία, με την επιτροπή να καταλήγει στην εισήγησή της μετά από αξιολόγηση των υποψηφίων
LIFO NEWSROOM
Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Πολιτισμός / Το Σπαθάρειο Μουσείο Θεάτρου Σκιών αναγνωρίζεται ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς

Το Σπαθάρειο Μουσείο ιδρύθηκε το 1991 σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και στεγάστηκε αρχικά στην πλατεία Κασταλίας, προτού μεταφερθεί σε ιδιόκτητο κτήριο του Δήμου
LIFO NEWSROOM
Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Πολιτισμός / Εγκαίνια για το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο – Ανακοινώθηκε η ημερομηνία

Η συντομογραφία του μουσείου, GEM (Grand Egyptian Museum), παραπέμπει και στην αγγλική λέξη "gem", που σημαίνει «πολύτιμος λίθος», τονίζοντας έτσι τη σημασία και τη μοναδικότητα του μουσείου ως ένα «κόσμημα» της αιγυπτιακής πολιτιστικής κληρονομιάς
LIFO NEWSROOM
Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ένας οσκαρικός διεκδικητής, ένα υπέροχο μελόδραμα κι ένα arthouse slasher από αύριο στους κινηματογράφους

Το πολυσυζητημένο «Brutalist» του Μπρέιντι Κόρμπετ, η ευχάριστη έκπληξη που λέγεται «All Shall be Well» και η sui generis ταινία τρόμου «In a Violent Nature» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ