Περιπέτεια στον αέρα για τον Τέρενς Κουίκ - Βλάβη στο αεροσκάφος για το Καζακστάν

Περιπέτεια στον αέρα για τον Τέρενς Κουίκ - Βλάβη στο αεροσκάφος για το Καζακστάν Facebook Twitter
SOOC
1

Περιπέτεια στον αέρα είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, κατά τη διάρκεια πτήσης από την Κωνσταντινούπολη στην πρωτεύουσα του Καζακστάν.

Σύμφωνα με ανάρτησή του υφυπουργού στο Twitter, το αεροσκάφος των τουρκικών αερογραμμών στο οποίο επέβαινε παρουσίασε βλάβη στον δεξί κινητήρα του και αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκ νέου στο αεροδρόμιο «Ατατούρκ».

«Βλάβη στο δεξί κινητήρα. Απίστευτος θόρυβος & κραδασμοί στην απογείωση. 45' πετούσαμε στα 1.500 μέτρα με ταχύτητα 335χλμ/ω & με πολύ αργές στροφές γυρίζοντας προς τα πίσω. Στη διαδικασία προσγείωσης έτρεμε το πάτωμα. Οι πιλότοι εκπαιδεύονται για τέτοιες συνθήκες. Ευχαριστώ τον δικό μας», έγραψε ο Τέρενς Κουίκ. 

Όταν τελικά το αεροσκάφος προσγειώθηκε, ο υφυπουργός δεν έκρυψε την ανακούφισή του. 

«Ηρεμη φωνη πιλότου όταν ανήγγειλε το πρόβλημα.Προφανώς ελέγχοντας τη κατάσταση και για να καλμάρει τους επιβάτες. Όταν έγινε η προσγείωση ήταν στη πόρτα και μας χαιρέτησε όλους. Το πλήρωμα για να σπάσει τον ενδεχόμενο πανικό πρόσφερε νερά και μιλούσε με όλους κυρίως στα παιδιά. Τέλος καλό», σχολίασε σε άλλη ανάρτηση του. 

Τελικά οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροσκάφος για την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους. 

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM