ΥΛΙΚΑ
- 70 γρ. πάστα αμαρίλιο
- 10 γρ. τζίντζερ
- 10 γρ. oyster sauce
- Λίγος χυμός λεμόνι
- 50 γρ. σόγια
- Λίγο σησαμέλαιο
- 10 γρ. πούδρα Τογκαράσι
- 150 γρ. τόνος φρέσκος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ρίχνουμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά εκτός από τον τόνο. Χτυπάμε καλά μέχρι να ομογενοποιηθούν και τοποθετούμε στο ψυγείο.
- Κόβουμε τον τόνο σε λεπτές φέτες και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
- Μπορούμε να γαρνίρουμε με αυγά χελιδονόψαρου.
Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο Nikkei.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα