Miami Freedom το όνομα της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ντέϊβιντ Μπέκαμ

Miami Freedom το όνομα της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας του Ντέϊβιντ Μπέκαμ Facebook Twitter
0

Miami Freedom θα είναι όπως όλα δείχνουν το όνομα της ποδοσφαιρικής ομάδας που δημιουργεί ο Ντέϊβιντ Μπέκαμ και η οποία, σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα, θα ενταχθεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) από το 2020.

Σύμφωνα με την Miami Herald, τα τέσσερα ονόματα από τα οποία κλήθηκαν να επιλέξουν οι ιδιοκτήτες της νέας ομάδας, ήταν Miami Freedom Football Club, Miami Freedom United, Miami Freedom FC και Miami Freedom.

Οπως είναι γνωστό, τον περασμένο Ιανουάριο και μετά από τέσσερα χρόνια ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Μπέκαμ επισημοποίησε την δημιουργία της ομάδας του.

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, έκλεισε την καριέρα του στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες.

Δεδομένου αυτού του γεγονότος, απέκτησε το δικαίωμα να αποκτήσει μία ομάδα έναντι μόλις 25 εκατομμυρίων δολαρίων, έναντι περίπου 150 που είναι το ελαχίστως απαιτούμενο κεφάλαιο.

Επικουρούμενος από εκατομμυριούχους συνεταίρους, ο Μπεκαμ, αγόρασε στην περιοχή Οβερτάουν ένα οικόπεδο και έχει δρομολογήσει την κατασκευή γηπέδου χωρητικότητας 25.000 θέσεων, σε μία επένδυση που εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

Αθλητισμός / Αταμάν: Η Θύρα 13 μου ζήτησε «συγγνώμη» για το πανό για την Κύπρο

«Αυτό το πανό ανέβηκε εν αγνοία της διοίκησης του Παναθηναϊκού», λέει ο Αταμάν σύμφωνα με το Haber Global και προσθέτει ότι «η διοίκηση του συλλόγου είναι επίσης πολύ θυμωμένη με αυτήν την κατάσταση»
LIFO NEWSROOM
Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Αθλητισμός / Παναθηναϊκός: Εκνευρίστηκε ο Αταμάν με πανό για την Κύπρο - Οργή στα τουρκικά ΜΜΕ

Το βίντεο με την αποβολή του προπονητή του Παναθηναϊκού από φιλικό με την Μακάμπι στην Κύπρο - Η δήλωση που ανήρτησε στα κοινωνικά δίκτυα - Τι γράφουν οι τουρκικές εφημερίδες
LIFO NEWSROOM