ΥΛΙΚΑ

  • 2 φέτες ψωμί του τοστ
  • 2 φέτες τυρί γραβιέρα
  • 2 φέτες γαλοπούλα καπνιστή
  • 50 ml γάλα φρέσκο
  • 1 αυγό
  • 1 κ.σ. βούτυρο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Συνθέτουμε το τοστ.
  2. Ανακατεύουμε καλά το γάλα με το αυγό και βουτάμε στο μείγμα το τοστ μέχρι να μαλακώσει.
  3. Σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά προσθέτουμε το βούτυρο και τηγανίζουμε το τοστ και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσει.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο «Άλλη Σκάλα» στην Αργυρούπολη.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα