ADVERTORIAL
Τις προάλλες είδαμε σε επεισόδιο του Kitchen Lab τον αγαπημένο μας Άκη Πετρετζίκη να μας φτιάχνει μια καλοκαιρινή κοτοσαλάτα. Το περίεργο βέβαια δεν είναι αυτό, δεδομένου ότι μας έχει φτιάξει κατά καιρούς ό,τι φανταζόμαστε και ό,τι δεν μπορούμε καν να φανταστούμε.
Το ομορφόπαιδο της κουζίνας όμως προχώρησε πίστα και το πήγε ένα μονοπάτι πιο μακριά. Μας άφησε ξαφνικά στα μισά, έβαλε τα χωμάτινά του, καβάλησε την Αφρικάνα του και πήρε τα βουνά για να μαζέψει λίγο φρέσκο θυμάρι.
Βλέποντας το βιντεάκι, είδαμε έναν μετρ της κουζίνας να γίνεται μετρ του motocross και η αλήθεια είναι ότι μια απορία γεννήθηκε. Μα πότε προλαβαίνει αυτό το παιδί...;
Και στο μαχαίρι και στο χώμα, πετάει; Δώστου γκάζια, δώστου διαδρομές απαιτήσεων, δώστου λάσπη, δώστου άλματα, δώστου και... μία διαρροή. Όχι λαδιού. Αλλά πληροφορίας.
Γιατί το μυστικό που το ξέρουν δύο, το ξέρει ο κόσμος όλος, φίλοι μου, και ήταν θέμα χρόνου για να φτάσει αυτό το βιντεάκι και σε εμάς.
Μετά από αυτό βέβαια, έσκασε και δεύτερο βίντεο που πάλι μας μπέρδεψε. Αυτή τη φορά ο Άκης μας φτιάχνει ένα XXXL βρόμικο, με ωραιότατα χωριάτικα λουκάνικα και σπιτική coleslaw, αντί πρωινού, ή μάλλον ως πρόταση πρωινού για όλους όσους τους περιμένουν απαιτητικές δραστηριότητες.
Όπως για παράδειγμα τον ίδιο, που τον βλέπουμε off road να βολτάρει την όμορφη Αφρικάνα. Μάλιστα για τις ανάγκες αυτού του επεισοδίου, το γύρισμα έγινε στο βουνό και μεταξύ μαγειρέματος, δώστου πάλι βόλτες, αλματάκια, χώματα και πόνος.
Το ζήτημα είναι ότι το «βρόμικο» που μας πλάσαρε ο Άκης τελικά το φάγαμε; Ήταν αυτός ο secret rider που «πετάει» με την Africa στην πίστα;
σχόλια