Η καλοκαιρινή κουζίνα του Olive Garden
To ανανεωμένο καλοκαιρινό menu που σερβίρει το εστιατόριο στην ταράτσα του ξενοδοχείου Τιτάνια
Στη ταράτσα του ξενοδοχείου Τιτάνια με θέα την Ακρόπολη το Olive Garden προτείνει ελληνικές και μεσογειακές γεύσεις, δροσερά signature cocktails και ατμόσφαιρα διακοπών.
Στον 11ο όροφο του ξενοδοχείου, θα απολαύσετε γεύσεις με την υπογραφή του executive chef Χρήστου Τζιλήρα που συνδυάζουν φρέσκες πρώτες ύλες και προϊόντα με ταυτότητα ελληνική.
Το νέο μενού ενδεικτικά περιλαμβάνει πιάτα όπως:
Τυροπιτάρι με φέτα και φρέσκο θυμάρι, προσούτο Ferrano, γλυκό τοματάκι με θυμαρίσιο μέλι και αρμυρίκι.
Γεμιστοί κολοκυθοανθοί με μετσοβόνε και απάκι Κρήτης, λεπτές φέτες αγγουριού, σάλτσα από πρόβειο γιαούρτι και φρέσκο δυόσμο.
“Ριζότο αλά γεμιστά” με απάκι Κρήτης, ξύγαλο Σητείας, φρέσκια τομάτα, άρωμα κρασιού Μαντινείας και ανοιξιάτικα βότανα.
Ανάμεικτα τραγανά σαλατικά με αρμυρίκι, κατίκι Δομοκού, μπάλες καρπουζιού, παστράμι μόσχου, κουλούρι Θεσσαλονίκης και φύλλα δυόσμου.
Ελληνική καρμπονάρα με σύγκλινο, κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, ψητό σκόρδο και αυγό αχυρώνα.
Γκόγκες “Χωριάτικη” με τοματίνια, πιπεριά, κρεμμυδάκι, ελιές, φέτα και φρέσκια ρίγανη.
“Rib eye Black Angus”, αρωματικό βούτυρο με ελιξίριο και βότανα, πουρέ από αρακά με φρέσκια τομάτα και άνηθο, baby καρότα γλασέ, σάλτσα κόκκινου κρασιού
Παϊδάκια από νεφραμιά αρνιού, καπνιστή μελιτζάνα με ψητό σκόρδο, πράσινα σπαράγγια και σάλτσα με πετιμέζι, θυμάρι και βαλσάμικο.
Μουσακάς λαχανικών με “κιμά μανιταριών” λιαστή τομάτα και κρέμα γιαουρτιού με μοσχοκάρυδο.
Ψητό φαγκρί σε Ελληνικό μαρούλι και σπαράγγια της θάλασσας αυγολέμονο, με μάραθο και τρίμα αυγοτάραχου Μεσολογγίου.
Προφιτερόλ παγωτό με σάλτσα σοκολάτας και μάνγκο, χτυπημένη κρέμα και κροκάν καρύδας.
Κρέμα σοκολάτας με κόκκινα βατόμουρα, σάλτσα βανίλιας και παγωτό φιστίκι.
Crème Brûlée σε βάση αμυγδαλόπιτας με ελαιόλαδο και άρωμα μαστίχας, καστανή ζάχαρη και φρέσκα φρούτα.
Info: Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, Τηλέφωνο: 210-33 26 000