Θρίλερ στην Κάλυμνο: Οι συγγενείς του νεκρού φοιτητή διαφωνούν με το πόρισμα του εισαγγελέα

Θρίλερ στην Κάλυμνο: Οι συγγενείς του νεκρού φοιτητή διαφωνούν με το πόρισμα του εισαγγελέα Facebook Twitter
0

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου που είχε βρεθεί νεκρός στην Κάλυμνο, τον Νοέμβριο του 2017. 

Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε χάσει τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Η σορός του είχε βρεθεί έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή του, στις 19 Νοεμβρίου. 

Όπως αποκαλύπτει ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, το πόρισμα του εισαγγελέα αποδίδει τον θάνατο του φοιτητή σε πτώση και όχι σε εγκληματική ενέργεια. Το πόρισμα του εισαγγελέα συντάσσεται ουσιαστικά με αυτό της πρώτης νεκροτομής που είχε διενεργηθεί. 

Όμως μετά τη δεύτερη νεκροτομή, από ιατροδικαστή που είχε ορίσει η οικογένεια, ο δικηγόρος των συγγενών είχε τονίσει ότι το πτώμα του φοιτητή έφερε 11 προθανάτια θλαστικά τραύματα και ως εκ τούτου ο θάνατος του δεν θα μπορούσε να έχει προκληθεί από πτώση. 

«Δεν υπάρχει κανένα εύρημα εγκληματικής ενέργειας. Πρόκειται για ατύχημα, κάποιου είδους πτώση εκεί στους βράχους και αιτία θανάτου συνολικά είναι οι κακώσεις σε συνδυασμό με φυσική εξάντληση και σοκ διότι ο θάνατος ήρθε αρκετό διάστημα μετά το ατύχημα που είχε», επέμενε ο ιατροδικαστής Παναγιώτης Κοτρέτσος που είχε κάνει την πρώτη νεκροτομή. 

Ο εισαγγελέας της Κω έκλεισε την υπόθεση και έστειλε το φάκελο στον προϊστάμενο του στη Ρόδο, με την οικογένεια του Νίκου Χατζηπαύλου επιμένει πως ο θάνατος του οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καταγγέλλοντας ότι δεν έχουν κληθεί μάρτυρες-κλειδιά που θα διαφώτιζαν την υπόθεση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το πόρισμα αναφέρει ότι την ημέρα που έχασε τη ζωή του, ο φοιτητής είχε αφήσει το ποδήλατό του και επιχείρησε να σκαρφαλώσει σε έναν βράχο. Ο 21χρονος έχασε κάποια στιγμή την ισορροπία του και έπεσε. Τότε ο νέος άντρας τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τις αισθήσεις του πριν καταλήξει μετά από αρκετές ώρες, ή και μέρες, στο σημείο της πτώσης του. 

Οι συγγενείς του φοιτητή προειδοποιούν ότι θα εξαντλήσουν όλα τα νόμιμα μέσα που διαθέτουν ώστε να αποδείξουν πως ο θάνατος του Νίκου Χατζηπαύλου οφείλεται, όπως υποστηρίζουν, σε δολοφονία. 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Ελλάδα / Χανιά: Στη φυλακή για κακούργημα ο 50χρονος που μπήκε μεθυσμένος στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε μια γυναίκα

Η υπεράσπιση προσπάθησε να αποδώσει την ευθύνη στον επικίνδυνο δρόμο και ζήτησε την υποβάθμιση της κατηγορίας σε πλημμέλημα, αλλά το δικαστήριο δεν το δέχθηκε
LIFO NEWSROOM
Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Ελλάδα / Περιφέρεια Ηπείρου: Υπάλληλος πληρώνεται μόνο για να ελέγχει αν έχουν κλείσει παράθυρα, κλιματιστικά και φώτα

Εποχή των σπηλαίων στην Ήπειρο, καθώς η Περιφέρεια αναθέτει σε υπάλληλο ένα έργο που μπορεί να γίνεται ακόμα και με ένα «κουμπί», μέσω κινητού τηλεφώνου 
LIFO NEWSROOM