ΥΛΙΚΑ

  • 400 γρ. κολοκύθα τριμμένη σε χοντρό τρίφτη
  • 100 γρ. ρόδι Ερμιόνης
  • 30 γρ. καρύδια
  • 30 γρ. σταφίδες
  • 50 γρ. χυμός λεμόνι
  • 50 γρ. χυμός lime
  • 50 γρ. χυμός κόκκινου γκρέιπφρουτ
  • 1 κ.γ. κύμινο σκόνη
  • Μισό κ.γ. αλάτι
  • 100 ml ηλιέλαιο
  • 10 φύλλα δυόσμος
  • 100 γρ. σκληρή φέτα Κεφαλονιάς σπασμένη με το χέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Για το dressing βάζουμε στο μπλέντερ τους χυμούς από τα εσπεριδοειδή, αλάτι, κύμινο, ηλιέλαιο και χτυπάμε καλά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
  2. Σε ένα μπολ τοποθετούμε όλα τα υλικά μαζί με το dressing.
  3. Ανακατεύουμε καλά, σερβίρουμε και γαρνίρουμε με ρόδι.

 

Η συνταγή δημιουργήθηκε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Electra Metropolis Athens.
Επιμέλεια: Νίκη Μηταρέα